FrontpageBusiness developmentTekoäly liiketoiminnan avustajana

Tekoäly liiketoiminnan avustajana

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_empty

Vie liiketoiminnan kehittämisosaamisesi entistä korkeammalle tasolle, käyttämällä tekoälyä tehokkaana kumppanina! Koulutus sopii yrityksen johtajille, esihenkilöille sekä asiantuntijoille, ketkä haluavat oppia hyödyntämään tekoälyä yrityksen strategisessa päätöksenteossa, liiketoiminnan kokonaiskehittämisessä sekä uusien tuote- ja palvelukonseptien luomisessa. 


Location

Helsinki


Training formats

Classroom
Remote


Duration

3 hours


Price

495 €

Kohderyhmä

Tämä koulutus tarjoaa johtajille, esihenkilöille ja asiantuntijoille työkalut ja näkökulmat, joilla vapauttaa tekoälyn tarjoama lisäpotentiaali luovaan ja strategiseen ajatteluun, ylittäen ihmismielen rajoitteet ja tuoden uusia innovatiivisia näkökulmia liiketoimintakehitykseen.

Tavoite

Opi hyödyntämään tekoälyä liiketoiminnan strategisessa päätöksenteossa, kokonaiskehittämisessä ja uusien tuote- ja palvelukonseptien suunnittelussa. Kurssin jälkeen voit samantien ottaa uudet työkalut käyttöön ja valjastaa tekoälysovellukset liiketoiminnan kehittämiseen.

Esitiedot

Kurssi soveltuu kenelle tahansa, eikä aiempaa kokemusta tekoälyn käyttämisestä vaadita.

Kurssin sisältö

Tarkastelemme koulutuksen aikana myös tekoälyn roolia oman luovan ja strategisen ajattelun lisäpotentiaalin vapauttajana. Tekoäly ei tunne samoja ennakkoluulo-, tunne- tai muistirajoitteita kuin me ihmiset, joten se tarjoaa monesti uusia, laaja-alaisia näkökulmia, mitä voit hyödyntää osana yrityksesi liiketoimintakehitystä. 

Koulutuksen aikana pääset tutustumaan tämän hetken parhaimpiin liiketoimintakehitykseen soveltuviin AI-työkaluihin sekä käyttötapoihin, joiden avulla saat eri työprosesseihin erikoistuneiden AI-työkalujen täyden potentiaalin yrityksesi käyttöön eri liiketoimintojen osa-alueiden kehittämisessä, kuten olemassa olevien palveluiden hiomisessa tai kokonaan uusien palvelukonseptien luomisessa.

Workshopin vetää AI-spesialisti, Anttu Koistinen. Anttu on kehittänyt laadukkaiden myynti- ja markkinointimateriaalien luomiseen suunniteltua AI-sovellusta, minkä päätavoitteena on tehdä tekoälyn tehokkaasta käyttämisestä mahdollista kenelle tahansa, ilman aikaisempaa kokemusta tekoälyn käyttämisestä.

Trainer

Anttu Koistinen

Workshopin vetää AI-spesialisti Anttu Koistinen. Antun päätavoitteena on tehdä tekoälyn tehokkaasta käyttämisestä mahdollista kenelle tahansa, ilman aikaisempaa kokemusta. Hän hyödyntää moninaisia AI-työkaluja myös päivittäin oman työnsä tehostamisessa.

You might be interested in these courses: