EtusivuTekoäly (AI)Luova tekoäly ja ChatGPT käyttöön tänään

Luova tekoäly ja ChatGPT käyttöön tänään

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_empty

Kasvata arjen työtehoa moninkertaiseksi ja samalla automatisoi osa tehtävistä tekoälyllä. Yhdistelemällä ChatGPT:n tyyppistä kielimalliin nojaavaa tekoälyä kuvia ja videota tuottaviin sekä puhetta ymmärtäviin ja sitä tuottamaan kykeneviin palveluihin voit moninkertaistaa tehokkuutesi.

Kurssipäivän aikana tutustut luovan (generatiivisen) tekoälyn kirkkaimpaan kärkeen ja opit tekoälyn hyödyntämisen vaihtoehdot sekä mahdollisuudet sinunkin työssäsi. Koulutus todennäköisesti maksaa siihen käytetyn ajan takaisin jo seuraavana työpäivänä.

Tule kuulemaan, miten tekoäly voi mullistaa sinunkin työsi jo nyt ja miten moninkertaistat tehokkuutesi tekoälyn avustuksella.


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

1 päivä


Hinta

890 €

Kohderyhmä

Päivä on suunnattu asiantuntijoille, esihenkilöille, sisällöntuottajille ja luovan työn tekijöille. Koulutus soveltuu kaikille, ketkä haluavat kasvattaa omaa työntehokkuutta.

Tavoite

Luvassa on koulutus, joka todennäköisesti maksaa siihen käytetyn ajan takaisin jo seuraavana työpäivänä. Koulutuksessa keskitytään tekoälyn hyödyntämiseen erityisesti sisällöntuotannon, sosiaalisen median ja markkinoinnin, nettisivujen ja verkkokaupan, sisäisen viestinnän sekä erilaisten hallinnollisten rutiinien näkökulmasta.

Opit hyödyntämään tekoälyä työsi eri osa-alueissa ja kasvattamaan työsi tehokkuutta moninkertaiseksi.

Esitiedot

Kurssille osallistuminen ei vaadi tietämystä tekoälystä tai tekoälyjärjestelmistä.

Kurssin sisältö

Vuonna 2022 pohjustettiin mullistusta, joka toden teolla alkoi vuonna 2023 ja jatkaa edelleen kasvua nyt 2024. Julkistettuihin uusiin palveluihin kuuluivat mm. Microsoft 365 Copilot, Midjourney, Dalle3 ja kaikki ChatGPT:n uudet ominaisuudet.

Kurssipäivän aikana tutustumme luovan (generatiivisen) tekoälyn kirkkaimpaan kärkeen esimerkkien kautta. Yhdistelemällä ChatGPT:n tyyppistä kielimalliin nojaavaa tekoälyä kuvia ja videota tuottaviin sekä puhetta ymmärtäviin ja sitä tuottamaan kykeneviin palveluihin, voidaan helposti kasvattaa arjen työtehoa moninkertaiseksi ja samalla automatisoida osa tehtävistä.

Päivä on suunnattu asiantuntijoille, esihenkilöille, sisällöntuottajille ja luovan työn tekijöille. Luvassa on koulutus, joka todennäköisesti maksaa siihen käytetyn ajan takaisin jo seuraavana työpäivänä.

Generative AI eli ns. luova tekoäly: mistä on kyse?

  • Tutustumme lyhyesti ilmiöön ChatGPT:n ja muiden vastaavien palveluiden taustalla ja käymme läpi tarjooman vaihtoehdoista ja siitä, mitä niillä voi käytännössä tehdä. Luova tekoäly tulee mullistamaan työn tekemisen tavat ja rutiinit. Jo nyt ottamalla nämä työvälineet käyttöön tulet säästämään lukemattomia työtunteja vuodessa ja tekemään työstäsi sujuvampaa.

Tekoäly ja sisällöntuotanto

  • Esimerkkien avulla tutustumme siihen, miten voit tehokkaasti tuottaa sisältöä eri viestintäkanaviin. Blogi tekstit ja videokäsikirjoitukset syntyvät käden käänteessä ja voit lähes automatisoidusti hyödyntää tekoälyn ominaisuuksia sisällön parantamiseen. Lisäksi sisällöntuotannon näkökulmasta käymme läpi käytännön esimerkkejä blogikirjoituksista ja  työn helpottamisestä sekä muusta viestinnän tehostamisesta ja automatisoinnista.

Sisällöntuotanto käyttäen yhdistelmää palveluita

  • Käymme läpi esimerkin, jossa yhdistelemällä palveluita ChatGPT, Midjourney, Dalle2 ja Synthesia tuotamme täysin tekoälyperusteisen videon, joka on julkaistavissa esimerkiksi Youtubessa markkinointitarkoitukseen tai käytettävissä sisäisesti henkilöstökoulutuksessa.

Tekoäly apuna innovoinnissa ja ideoinnissa

  • Tekoäly on tehokas työkalu myös innovaatio-, muotoiluajattelu- tai ideointihankkeissasi. Anna tekoälyn auttaa sinua ideointi vaiheessa, jotta voit alkaa kehittämään prototyyppejä todella nopeasti. Käymme kurssilla läpi kuinka suosittujen työkalujen avulla voidaan tuottaa ja kehittää ideoita eri tarkoituksiin.

Tekoälyn avulla sujuvuutta ja tehokkuutta Teams-palavereihin ja sähköpostiviesteihin

  • Varsinkin tietotyöläisen arjesta suuri osa kuluu erilaisissa palavereissa ja viestejä kirjoittaessa. ChatGPT:n ja vastaavan kielimallin avulla voit kaventaa kuilua eri tyyppisten viestijöiden välillä esimerkiksi avaamalla selkokielisiksi käsitteitä tai tuottamalla automatisoidusti erilaisia ja eri tyylisiä viestipohjia, joita voit pienellä vaivalla käyttää. Pian tekoälyassistentti saattaa jopa osallistua puolestasi kokouksiin ja tiivistäen kertoa sinulle päivän päätteeksi, missä niistä puhuttiin toimialuettasi ja rooliasi sivuavista teemoista ja mitä niistä sanottiin ja kuka sanoi.

Tekoälyavusteinen työn suunnittelu ja johtaminen

  • Työpäivästä iso osa saattaa kulua erilaisten hallinnollisten rutiinien suorittamiseen ja tehtävien suunnitteluun sekä delegointiin. Näitä tehtäviä ei tekoäly osaa vielä itsenäisesti suorittaa, mutta kykenee sujuvasti avustamaan niiden suorittamisen nopeammin. Tekoäly voi myös avustaa sinua sisäisten raporttien ja muiden tekstien sisäistämisessä ja saat nopeasti itsellesi luotua käsityksen mitä teksti pitää sisällään.  Käymme esimerkin avulla läpi, mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa.

Yhteenveto päivästä ja lyhyt loppukeskustelu

Luova tekoäly käyttöön tänään -kou­lu­tuk­sen kou­lut­ta­ja

Kouluttajana Immo Salo, joka on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien. Immo on kirjoittanut useita tietokirjoja aiheista tekoäly, big data, pilvipalvelut ja analytiikka.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: