AI - tekoäly

Hyödynnä tekoälyn mahdollisuudet

AI - tekoäly

Tekoäly on tämän hetken kuumimpia trendejä. Vahvimmin pinnalla on datapohjainen tekoäly, joka perustuu koneoppimiseen ja sopii hyvin luokitteluun ja ennustamiseen. Nykyistä tekoälyä voidaan sanoa kapeaksi tekoälyksi, eli se soveltuu vain tehtävään, johon se on varta vasten rakennettu tai opetettu. Tekoälyn seuraavana askeleena pidetään vahvaa tekoälyä, joka ymmärtää asioita ja niiden välisiä yhteyksiä selvästi nykyistä tekoälyä laajemmin.

Tekoäly vaikuttaa jo nyt työskentelyymme ja liiketoimintoihin helpottaen digimurrosta, mutta mikä sen vaikutus onkaan vahvan tekoälyn aikakaudella? Pysyäkseen muuttuvan toimintaympäristön mukana yritysten ja työntekijöiden on päivitettävä tietojaan ja muutettava toimintamallejaan.

Tekoälyä liiketoimintanäkökulmasta tekniseen toteutuksen

Onko tehtävänäsi suunnitella yrityksen digimurros? Valitsetko yrityksesi uudet työkalut tekoälyn hyödyntämiseksi? Vai ohjelmoitko tekoälytoteutuksia Pythonilla?

Koulutuksistamme löydät vaihtoehdon niin tekoälyn liiketoiminnallisten mahdollisuuksien yleistasoiseen oivaltamiseen kuin tekoälypalveluiden tekniseen hyödyntämiseen. Valikoimissamme on keinotekoisten hermoverkkojen toteutusta kehittäjille, tekoälyohjelmointia Pythonilla sekä  yleinen katsaus tekoälyn teknisiin perusteisiin.