DevOps

DevOpsilla kehitys ja tuotanto saumattomasti yhteen.
Katso koulutukset

DevOps yhdistää ohjelmistokehityksen (Dev) ja tietojärjestelmien ylläpidon (Ops) parhaat käytännöt, edistäen tehokasta, jatkuvaa ja laadukasta ohjelmistotuotantoa. Se perustuu kulttuurin, prosessien ja työkalujen yhteensovittamiseen, jolla pyritään parantamaan tuotteiden toimitusnopeutta, operatiivista tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä. 

DevOpsin tavoitteena on lisätä yhteistyötä, mahdollistaa jatkuva arvontuotto ja yhteistyö eri asiantuntijoiden välillä mm. automatisoimalla ja nopeuttamalla ohjelmistojen tuotantoon vientiä. DevOps tarjoaa ketterille työtavoille ja järjestelmille sopivan ympäristön. Nopeat, ajantasaiset ja valvotut takaisinkytkennät (feedback loops) mahdollistavat ohjelmistokehityksen ohjaamisen yksilön, tiimin ja koko organisaation ja tuotteen tasoilla. 

Miksi panostaisit DevOpsiin?

  1. Lyhentää kehityssyklejä ja nopeuttaa innovaatioita yhdistämällä kehityksen sekä operaatioiden työtä. 
  2. Vähentää toteutusten epäonnistumista, reflektiota ja toipumisaikaa: lyhyemmät kehityssyklit tukevat toistuvia koodiversioita, jolloin on helpompi löytää virheet koodista 
  3. Tukee performanssikeskeistä ja yhteisöllistä yrityskulttuuria yksilön sijaan, joka luo parempaa kommunikointia sekä yhteistyötä, jotka johtavat luottamukseen työntekijöiden välillä. 
  4. Kompetenssi paranee myös, sillä DevOpsin tehtävät ovat automatisoitavissa, jolloin manuaalisen työn osuus vähenee. 

Millaista DevOps-koulutusta etsit?

DevOps-koulutuksemme kattavat laajan valikoiman aiheita, jotka auttavat ymmärtämään DevOps-ajattelutavan ja sen soveltamisen käytännössä. Tarjoamme kursseja, jotka keskittyvät sekä perustietoihin että edistyneisiin tekniikoihin, mukaan lukien jatkuva integraatio ja toimitus, pilvi-infrastruktuurit, automatisointi, testaus, seuranta ja paljon muuta. 

Olitpa sitten ohjelmistokehittäjä, järjestelmänvalvoja tai IT-johtaja, DevOps-koulutuksemme auttavat sinua hankkimaan tarvittavat taidot ja tietämyksen DevOps-mallin tehokkaaseen hyödyntämiseen. Käytännönläheiset kurssimme antavat sinulle työkalut ja taidot, joita tarvitset rakentaaksesi ja hallitaksesi sujuvia, jatkuvia ja laadukkaita ohjelmistokehitysprosesseja.

Hae koulutuksista