Amazon Web Services (AWS)

AWS tuo joustavuutta ja skaalautuvuutta palveluiden kehittämiseen ja ylläpitoon.
Katso koulutukset

Amazon Web Services (AWS) -pilvialusta tuo joustavuutta ja skaalautuvuutta palveluiden kehittämiseen ja ylläpitoon. Sen tarjoamat pilvipalvelut soveltuvat mm. ohjelmistokehitykseen ja verkkopalveluiden ylläpitoon. Monipuolinen alusta tarjoaa tuotteita, joita voidaan käyttää erilaisten skaalautuvien, tietoturvallisten ja liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen. 

Tieturi on valtuutettu Amazon Web Services -koulutuskumppani eli APN Training Partner, ja valikoimissamme on AWS-sertifiointeihin valmentavia virallisia koulutuksia.  

AWS-koulutuksemme ja niihin liittyvät viralliset sertifikaatit

Perustietoa ilman sertifikaattia

AWS Technical Essentials: Saa hyvät pohjatiedot AWS-pilvipalveluista ja niiden tarjoamista tuotteista, palveluista ja yhteisistä ratkaisuista. Opi valitsemaan oikeat AWS-palvelut liiketoiminnan tarpeisiin. 

AWS Security Essentials: Opi perusteet AWS-pilvipalveluiden tietoturvasta. 

Pilvipalveluiden (AWS) perusteet projektipäällikölle: Opi pilvipohjaisten ohjelmistoprojektien perusteet ja merkittävimmät pilviratkaisujen tuomat muutokset ohjelmistokehityksessä. Tieturin oma koulutus. 

Perustason AWS-sertifikaatti

AWS Cloud Practitioner Essentials: Haluatko saada yleiskuvan AWS- pilvipalveluista? Tästä koulutuksesta saat hyvät pohjatiedot pilvikäsitteistä, AWS-palveluista, tietoturvasta, arkkitehtuurista ja hinnoitteluista. Lisäksi tiedät, miten voit lähteä rakentamaan pilviosaamistasi. Koulutus valmentaa AWS Certified Cloud Practitioner -sertifikaattiin. 

Associate-sertifikaatit

Developing on AWS: Koulutuksessa opit käyttämään AWS SDK:ta turvallisten ja skaalautuvien pilvisovellusten kehittämiseen. Koulutus valmentaa AWS Certified Developer – Associate -sertifikaattiin. 

Architecting on AWS: Opi rakentamaan turvallisia, toimivia IT-palveluja AWS-pilven palvelujen ja ominaisuuksien avulla. Koulutus valmentaa AWS Certified Solutions Architect – Associate -sertifikaattiin. 

Cloud Operations on AWS: Opi luomaan automatisoitavissa ja toistettavissa olevia käyttöönottoja AWS-alustalle. Koulutus valmentaa AWS Certified SysOps Administrator – Associate -sertifikaattiin. 

DevOps Engineering on AWS: Opi parhaat DevOps-käytännöt sovellusten kehittämiseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon AWS-pilvialustalla. Koulutus valmentaa AWS Certified DevOps Engineer – Professional -sertifikaattiin. 

Specialty-sertifikaatit

Advanced Architecting on AWS: Opi hyödyntämään AWS-alustan tarjoamat datapalvelut ja tietoturva rakentaaksesi monimutkaisempia palveluita. Koulutus valmentaa AWS Certified Solutions Architect – Professional -sertifikaattiin.

Security Engineering on AWS: Opi parhaat käytännöt AWS:n tarjoaminen tietoturvapalveluiden tehokkaaseen käyttöön. Koulutus valmentaa AWS Certified Security – Specialty -sertifikaattiin. 

Machine Learning Pipelines on AWS: koulutuksessa opit viemään koneoppimisen (machine learning) tuotantoon ratkaistaksesi oikeita liiketaloudellisia ongelmia. Koulutus valmentaa AWS Certified Machine Learning – Specialty -sertifikaattiin. 

Lue lisää AWS-sertifikaateista AWS:n sivuilta

Tarjolla olevat AWS-sertifikaatit

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

AWS Discovery Day – Generative AI Essentials for Business and Technical Decision Makers

Aika: 13.09.2024 13:00
Kesto: 1 h 30 min

Lue lisää

AWS Discovery Day – Introduction to Prompt Engineering

Aika: 13.09.2024 10:00
Kesto: 1 h 30 min

Lue lisää