Projektityökalut

Paranna projektihallintaasi projektinhallintatyökaluilla.
Katso koulutukset

Projektityön ammattilaiset tietävät, että projektityökalut ovat avain sujuvaan projektiin siinä missä osaavat jäsenetkin. Tieturi tarjoaa sinulle paljon erilaisia työkaluja projektin onnistumiseen. Koulutuksissamme pääset paneutumaan projektityökalujen käytännön tehtäviin ja saat kokeneiden projektiammattilaisten parhaat vinkit työkalujen käyttöön. 

Projektinhallintatyökalujen hyödyt projektille

Projektinhallintatyökalujen hallitseminen tarjoaa useita etuja projektinhallinnalle sekä helpottaa koko projektitiimin työtä. Työkalujen avulla projektipäällikkö voi paremmin organisoida projekteja, seurata edistymistä ja hallita projektin resursseja. Projektitiimi voi saada kattavan ja realistisen kuvan projektin tilasta sekä helposti jakaa tietoa projektitiimiläisten kesken. Kun projektihallintatyökalut auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja tehokkaasti, vähentyvät projektien riskit ja projektinhallinta paranee. 

Sujuva tiimityö parantaa yhteistyötä, kommunikaatiota ja tehokkuutta projektitiimissä Projektinhallintatyökalut mahdollistavat paremman tiimityön, kun voit jakaa tehtäviä, määrittää vastuualueita ja seurata jokaisen tiimin jäsenen panosta projektiin. 

Organisaation kannattaakin ottaa käyttöön projektityökalu, joka tukee sille asetettuja tavoitteita projektien hallinnassa. Kun projektityökalu tukee organisaation kypsyystasoa ja henkilöstön osaamista sekä kyvykkyyksiä, projektityökalusta ei tule liian järeää kokonaisuutta. 

Microsoft Project

Yksi suosituista ja projektin tarpeisiin mukautuvista työkaluista on Microsoftin Project -perheen sovellukset. Microsoft Project on yleisesti käytetty projektinhallintaohjelmisto, jonka avulla suunnittelet ja hallinnoit projekteja. Microsoft Project -koulutuksemme perehdyttävät sinut ohjelmistoon niin, että sen jälkeen osaat tehostaa projektiryhmän työtä ja priorisoida päivittäisiä työtehtäviä. 

Microsoftin koko tuotevalikoima Projectin ohella  tarjoaa mukautuvan ekosysteemiin projektinhallinnan tarpeisiin. Kun projektin integroi Microsoft Teamsiin, projektitiimi voi kommunikoida, jakaa tiedostoja, pitää kokouksia ja tehdä yhteistyötä reaaliaikaisesti M365-ympäristössä. Monet isotkin projektit pyöritellään Excelissä. Meiltä löydät erilaisia M365– ja Excel-koulutuksia myös projektipäälliköiden tarpeisiin. 

Jira

Jira on globaalisti laajasti käytetty projektinhallintatyökalu. Jiran avulla projekteihin kommunikointi sekä projektitehtävien seuranta ja hallinta on helppoa. Jirassa tiimi pystyy valitsemaan omiin tarpeisiinsa sopivan menetelmän töiden tekoon. Ohjelmiston avulla onnistuvat sekä sprintit, Kanban-taulut kuin perinteinen vesiputousmallikin. Lisäksi Jira tarjoaa raportointiominaisuuksia, joiden avulla projektin etenemisen, resurssien ja muita tärkeitä projektin tunnuslukujen seuranta on vaivatonta. Jira-koulutuksissamme opit käyttämään Atlassianin Jira Software ja Jira Core -työkaluja projektisi tarpeisiin.  

Tutustu laajaan projektityökalukoulutuksien valikoimaan ja saavuta parempia tuloksia projektinhallintatyökalujen hallitsemisen avulla.

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit