Tekoäly (AI)

Hyödynnä tekoälyn mahdollisuudet ja luo tulevaisuuden ratkaisuja.
Katso koulutukset

Tekoälyn potentiaali on valtava, mutta miten se voidaan ottaa tehokkaasti käyttöön? Tule mukaan Tekoäly liiketoiminnan kehittämisessä -tapahtumaan 7.11.2023 klo 9–12, niin ymmärrät, mitä tekoäly strategisesti tarkoittaa.

Tekoäly (AI) on muuttanut tapaa, jolla yritykset toimivat, ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Se tarjoaa uusia mahdollisuuksia tuottavuuden parantamiseen, päätöksenteon tehostamiseen ja uudenlaisten palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen. Tekoälyllä voidaan analysoida suuria datamääriä, tunnistaa malleja ja trendejä, tehostaa prosesseja ja luoda luonnollista kieltä ymmärtäviä sovelluksia, kuten chatbotteja. 

Me autamme sinua valmistautumaan tulevaisuuteen, jossa tekoäly on osa arkipäivää. Haluatpa sitten syventää osaamistasi tekoälyn parissa tai olet vasta tutustumassa sen maailmaan, meillä on tarjolla kursseja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. 

Tarjoamme laajan valikoiman tekoälykoulutuksia, jotka kattavat niin perusteet kuin edistyneemmät aiheet. Kurssiemme joukosta löydät koulutuksia, jotka käsittelevät tekoälyn sovelluksia eri alueilla, kuten immateriaalioikeudet (IPR) tekoälyssä, sovelluskehittäminen ChatGPT:llä, tekoälyn hyödyntäminen Azure OpenAI:ssa, luovan tekoälyn hyödyntäminen, kvanttiohjelmoinnin perusteet sekä tekoälysovellusten testaamista. 

ChatGPT ja luova tekoäly

OpenAI:n kehittämä ChatGPT on edistynyt tekoälymalli, joka kykenee ymmärtämään ja generoimaan luonnollista kieltä. ChatGPT tarjoaa uudet mahdollisuudet tietojen käsittelyyn, rutiinien automatisointiin ja uudenlaisen sisällön luomiseen.

Luova tekoäly avaa uusia näkökulmia ja sovelluksia, joissa tekoäly ei vain analysoi tietoa vaan myös luo uutta – esimerkiksi viestinnässä, musiikissa tai tekstintuotannossa. Luova tekoäly ja ChatGPT käyttöön tänään  -kurssimme tarjoaa syvällisen johdatuksen tähän kasvavaan tekoälyn sovellusalueeseen.

IT-projekteissa ChatGPT:tä, Github Copilotia ja AWS CodeWhispereriä käyttämällä sovelluskehittäjät puolestaan kykenevät suoriutumaan koodaamisesta ja konfiguroinneista ennätysajassa. Tekoälytyökalut IT-projektissa apuna -koulutuksemme on suunnattu kehittäjille ja yrityksille, jotka haluavat maksimoida tekoälyn potentiaalin ja käyttää tekoälytyökaluja tehokkaasti.

Azure Open AI Service tarjoaa yhteistyössä OpenAI:n kanssa tekoälytyökaluja laajalla skaalalla Azurea käyttäville organisaatioille, jonka avulla tekoäly voidaan integroida pilvipalveluihin lisäarvoa tuottavien palvelujen tarjoamiseksi. Azure OpenAI -kurssilla opit hyödyntämään ja edistämään tekoälyominaisuuksien käyttöä Azure OpenAI Servicen avulla.

Tekoäly tekstien ja kuvien tuotannossa

Generatiivinen tekoäly avaa ovia uusiin tapoihin käsitellä tietoa, automatisoida rutiinitehtäviä ja tuottaa innovatiivista sisältöä. Tämän hetken parhaimpiin tekstipohjaisiin AI-työkaluihin pääset tutustumaan Tekoäly tietotyön avustajana -kurssilla. Saat kattavan käsityksen generatiivisen tekoälyn moninaisista, arkea helpottavista käyttömahdollisuuksista, osana hektistä tietotyötä. 

Tekoäly kuvien luonnin avustajana -kurssilla pääset syventymään AI-kuvantekotrendeihin sekä -työkaluihin. Kurssilla opit ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää uusimpia teknologioita luodaksesi näyttäviä, fotorealistisia kuvia ja muita visuaalisia materiaaleja yrityksesi käyttöön.

Tekoäly (AI) ja immateriaalioikeudet (IPR)

Tekoäly on tuonut uusia haasteita ja näkökulmia immateriaalioikeuksien, kuten patenttien, tekijänoikeuksien ja tavaramerkkien, alueelle. Tekoälysovellukset voivat luoda uusia teoksia ja keksintöjä, mutta kysymys siitä, kuka omistaa tekoälyn tuotokset, voi olla monimutkainen. 

Tekoäly (AI) ja immateriaalioikeudet (IPR) -kurssimme tarjoaa ajankohtaisen näkemyksen siitä, miten tekoäly vaikuttaa immateriaalioikeuksiin ja miten näitä kysymyksiä voidaan hallita. Koulutuksessa käsitellään käytännön tilanteiden kautta tekoälyn (ChatGPT, DALL-E, Midjourney) tuottaman ja käyttämän materiaalin immateriaalioikeuksia, vireillä olevaa oikeuskäytäntöä ja aiheeseen liittyvää lainsäädäntöä. Kurssi käsittelee tekoälyn tuomia uusia haasteita ja mahdollisuuksia immateriaalioikeuksien näkökulmasta, ja se sopii erinomaisesti kaikille, jotka työskentelevät tekoälyn tai immateriaalioikeuksien parissa. 

Kvanttiohjelmointi ja kvanttiteknologian hyödyntäminen

Kvanttiteknologian nopea kehitys luo uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Kvanttiohjelmointi tutuksi -koulutus auttaa sinua pysymään mukana tässä kehityksessä. Kvanttiohjelmointiin tutustuminen avaa uusia mahdollisuuksia ja auttaa sinua valmistautumaan tulevaisuuden teknologisiin innovaatioihin. Tutustu kurssiin ja ota ensimmäinen askel kohti kvanttiohjelmoinnin maailmaa. 

Hae koulutuksista

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit