Kyberturvallisuus

Suojele organisaatiosi digitaalista toimintaympäristöä.
Katso koulutukset

Kyberturvallisuus on modernin liiketoiminnan kulmakivi. Maailma on yhä enemmän verkottunut, mikä tuo mukanaan monia mahdollisuuksia, mutta myös haasteita. Tiedon turvallinen ja luotettava käsittely, jakaminen ja säilyttäminen on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin, ja kyberturvallisuus on näiden tavoitteiden saavuttamisen keskiössä. 

Mitä kyberturvallisuus on?

Kyberturvallisuus on laaja-alainen kokonaisuus, joka yhdistää tietotekniikan, viestinnän ja tietoturvan. Sen tavoitteena on suojata organisaation tietoja, verkkoja ja järjestelmiä erilaisilta uhkilta, kuten haittaohjelmilta, tietomurroilta ja kyberhyökkäyksiltä. Kyberturvallisuus kattaa myös tietoturvan hallinnan ja strategisen suunnittelun sekä henkilöstön kouluttamisen ja tietoisuuden lisäämisen. 

Onko tavoitteenasi ymmärtää paremmin kyberturvallisuuden perusperiaatteita, kehittää yrityksesi tietoturvasuunnitelmia, tai kasvattaa teknistä osaamistasi? Meidän koulutusvalikoimamme tarjoaa ratkaisut näihin ja moniin muihin kyberturvallisuuden haasteisiin. Koulutusaiheemme kattavat kyberturvallisuuden eri osa-alueet, kuten tietoturvan hallinnan, tietoturvapolitiikan, riskienhallinnan, tekniset suojakeinot ja paljon muuta.  

Kyberturvallisuuden suunnittelu ja johtaminen

SC-100 Microsoft Cybersecurity Architect antaa opiskelijoille valmiudet suunnitella ja arvioida kyberturvallisuusstrategioita. SC-200: Microsoftin tietoturvaoperoinnin analyytikko -kurssilla opit vähentämään kyberuhkia Microsoftin pilvipalveluissa.  

Kansainvälinen kyberturvallisuuden standardi ISO/IEC 27032 antaa ohjeita organisaation kyberturvallisuuden kehittämiseen sekä. ISO/IEC 27032 Lead Cybersecurity Manager, PECB Certified -koulutuksesta saat valmiudet organisaatiosi kyberturvallisuutta ISO/IEC 27032:n ja NIST:n kyberturvallisuuskehyksen mukaisesti. 

Teollisuusautomaatiojärjestelmien kyberturvallisuuden suunnittelun ja varmistamisen parissa työskenteleville henkilöille suosittelemme Automaatiojärjestelmien kyberturvallisuus (IEC 62443) -kurssia.

Ajankohtaista luettavaa

Blogi 6.3.2024

18 % käyttää tekoälyä päivittäin työssään – tietoturva- ja kyberturvariskit suurin huolenaihe tekoälyssä

Lue lisää

Katso webinaarit

Webinar: Password policy myths and dead ends

Aika: 13.04.2023 14:00
Kesto: 60 min

Lue lisää