Etuohjelmat

Erilaisilla etuohjelmilla saat koulutuksia erittäin edulliseen hintaan. Tutustu etuohjelmiimme ja valitse teille sopivin.

Oppiminen ja soveltaminen yhdessä on tehokkaampaa! Kun ryhmänä opitte uutta, sen soveltaminen organisaatiossanne on helpompaa, kun saman asian oppineita on ympärillänne ideoimassa ja tukemassa.

Saatte 15 % alennuksen, kun ilmoittaudutte vähintään kolmen hengen ryhmänä! Käytä alennuskoodia TIIMI15 ja hyödynnä ryhmäalennus.

Koulutuskortilla saat selvää säästöä! Valikoimissamme on niin pienille kuin suurillekin organisaatioille sopivia kortteja, jotka mahdollistavat henkilöstön koulutukset alennettuun päivähintaan avoimissa koulutuksissamme.

Koulutuskortilla saat koulutuspäivät jopa 40 % edullisemmin. Säästöt eivät ainoastaan tehosta budjetin käyttöä, vaan myös mahdollistavat laajemman ja monipuolisemman koulutustarjonnan hyödyntämisen.

Koulutuskortti mahdollistaa organisaationne henkilöstön jatkuvan oppimisen ja kehittymisen joustavasti. Koulutuskortilla investoit organisaationne tulevaisuuteen ja työntekijöidenne osaamisen kehittymiseen, samalla kun hallitsette koulutusbudjettianne tehokkaasti.

Valitse yli 1 000 koulutuksesta

Löydät meiltä yli 1 000 erilaista koulutusta arkkitehtuuriin, infrastruktuuriin, viitekehyksiin, tiedolla johtamiseen ja tiedonhallintaan, pilvipalveluihin, ohjelmistokehitykseen, testaukseen, tekoälyyn sekä digitaaliseen toimistotyöskentelyyn – ketteryyttä (agile, scrum, SAFe®) unohtamatta.

Voit maksaa koulutuskortilla Tieturin koulutusten lisäksi myös MIFin ja Inforin koulutuksia:

 • MIF auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esihenkilötyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen. Valmennamme myös kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen, ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen
 • Infor valmentaa intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esihenkilöitä ja asiantuntijoita onnistumaan viestinnässä sekä viestinnän ammattilaisia kehittymään työssään.

Kokeneet koulutusammattilaisemme auttavat valitsemaan kanssanne teidän organisaatiollenne sopivimman koulutuskortin. Autamme valitsemaan koulutukset ja kouluttajat tarpeidenne mukaan tarjonnastamme.

Koulutuskortin edut

 • Koulutuskustannusten pieneneminen
 • Koulutusbudjetin täydellinen hallinta
 • Puskuri mahdolliselle hinnan nousulle
 • Voit tehdä koulutussuunnitelman yhdessä kokeneiden koulutusammattilaisten kanssa
 • Voit maksaa myös asiakaskohtaisia koulutuksia

Koulutuskortti on voimassa yhden vuoden ensimmäisestä koulutuspäivästä. Ensimmäinen koulutuspäivä tulee käyttää 60 päivän sisällä kortin ostosta.

Maksa koulutuskortilla avoimia ja asiakaskohtaisia koulutuksiamme

Avoimissa koulutuksissa näet Ilmoittautuminen-kentässä, kuinka monta koulutuskorttipäivää kortiltanne veloitetaan. Jos hinnassa ei ole koulutuskorttia vaihtoehtona, veloitetaan avoimen koulutuksen suositushinta kortin kokonaisarvosta. Kolmannen osapuolen avoimia koulutuksia koulutuskortillamme ei voi maksaa.

Voit maksaa koulutuskortilla myös asiakaskohtaisia valmennuksia ja muita palveluita erillisen tarjouksen mukaisesti.

Asiakaskohtaisen koulutuksen kokonaishinta jaetaan kortin oppilaspäivän hinnalla ja arvo vähennetään kortin käyttöoikeudesta. Kun maksat myös asiakaskohtaiset koulutukset koulutuskortilla, jäljelle jäävät koulutuspäivät ovat entistä edullisempia. Mitä suuremman koulutuskortin hankit, sitä enemmän säästät.

Ota yhteyttä Tieturin kokeneisiin koulutusammattilaisiin, autamme mielellämme!
info@tieturi.fi, p. 010 432 1001

Jyrki Tukia, p. 050 544 6418
Kristiina Tala, p. 050 590 0811
Marita Heinström-Salo, p. 050 518 1108
Teemu Ahonen, p. 050 554 5400

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tieturi.fi

Tieturi on tarjonnut julkishallinnolle laadukkaita ICT-koulutuksia jo pitkään. Tarjoamme laajan valikoiman ICT- ja projektijohtamisen koulutuksia julkishallinnolle alennettuun hintaan.

Keskittämällä koulutushankinnat Tieturille saatte selviä etuja yli 1000 koulutuksestamme. Verkkosivuiltamme löydät tarjoamamme avoimet koulutukset, jotka saa myös asiakaskohtaisina toteutuksina. Lähes kaikki koulutukset ovat räätälöitävissä tarpeenne mukaisiksi.

Meiltä löydät koulutusta arkkitehtuurista, ketterästä kehityksestä, palvelumuotoilusta, viitekehyksistä, pilvipalveluista, Office-ohjelmista, Tiimeri- ja Valtti-työasemista, tekoälystä ja projektijohtamisesta sekä monesta muusta aiheesta.

Organisaation muutostilanteet, kuten irtisanomiset ja lomautukset, ovat haastavia koko työyhteisölle. Tarjoamme irtisanomistilanteisiin asiantuntevaa ja tarpeiden mukaan räätälöityä tukea sekä yksilölle että organisaatiolle.

Autamme työntekijää

 • Päivittämään osaamisensa työelämän nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.
 • Uudelleentyöllistymään nopeammin.
 • Rakentamaan tulevaisuuttaan turvallisemmin mielin.

Autamme organisaatiota

 • Hoitamaan lakisääteisen velvoitteen tarjota koulutusta irtisanotuille.
 • Ylläpitämään hyvää ja vastuullista työnantajakuvaa.
 • Kouluttamaan myös organisaatiossa jatkavaa henkilökuntaa.

Täydennyskoulutuksen asiantuntijana tunnemme työelämän tarpeet, joten työnsä menettäneet saavat meiltä parhaan tuen uudelleentyöllistymiseen. Osaamme toteuttaa tavoitteelliset koulutukset korkealaatuisesti ja kustannustehokkaasti. Autamme myös rahoitusmahdollisuuksien kartoittamisessa.

Tutustu muutosturvakoulutuspaketteihimme.

Kuinka voimme auttaa?

Miten haluat kehittää organisaatiosi osaamista? Varaa maksuton tapaaminen tai ota yhteyttä.