Muutosturva – koulutukset muutostilanteisiin

Muutosturvakoulutukset vahvistavat osaamista vastaamaan työelämän tarpeisiin. Autamme sinua löytämään juuri oikean koulutuksen tai koulutuskokonaisuuden tarpeisiisi.

Haluamme tukea uraasi myös muutostilanteissa! Olemme suunnitelleet muutosturvapaketteja, joilla voit vahvistaa osaamistasi vastaamaan työelämän tarpeisiin. Tältä sivulta löydät esimerkkejä toteutetuista paketeista. Ota yhteyttä ja räätälöimme juuri sinulle juuri omiin tarpeisiisi sopivan paketin.

Muutosturva tarkoittaa irtisanottujen ja lomautettujen työntekijöiden työllistymismahdollisuuksien turvaamista. Irtisanottuna työntekijänä saat tukea työnhakuun ja mahdollisimman nopeaan uudelleentyöllistymiseen työnantajaltasi ja TE-palveluilta. Voit saada mm. lisäkoulutusta, joka kehittää ammattitaitoasi ja varmistaa, että se vastaa työmarkkinoiden tarpeita. 

Muutosturvakoulutukset

Muutosturvakoulutuksen arvo tulee vastata vähintään työntekijän laskennallista palkkaa kuukauden ajalta tai irtisanotun kanssa samassa toimipaikassa työskentelevän henkilön keskimääräistä kuukausiansiota riippuen siitä, kumpi on suurempi.

Vuoden 2023 alussa voimaan tulleen uuden laajennetun muutosturvan tavoitteena on nopeuttaa 55 vuotta täyttäneiden uudelleentyöllistymistä. Uuteen laajennettuun muutosturvaan on oikeutettu 55 vuotta täyttäneet irtisanotut työntekijät, jotka ovat olleet vähintään viisi vuotta saman työnantajan palveluksessa. Oikeus tähän uuteen muutosturvaan ei ole riippuvainen siitä, kuinka monta työntekijää irtisanovalla työnantajalla on palveluksessaan.

Sertifioitumalla todistat osaamisesi työmarkkinoilla

Sertifiointikoulutuksemme tarjoavat sinulle hyvän mahdollisuuden todentaa osaamisesi virallisella sertifikaatilla. Alta löydät esimerkkejä eri hintaisista, valmiista muutosturvapaketeista. Kokoamme sinulle mielellämme myös yksilöllisen, juuri sinun osaamistarpeisiisi vastaavan paketin, ota yhteyttä!

Sertifiointikoulutuksista on tarjolla 2000 €, 3000 € ja 4000 € muutosturvapaketteja. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Mainitse ilmoittautuessasi lisätietokentässä ”Muutosturvapaketti 2000 € / Muutosturvapaketti 3000 € / Muutosturvapaketti 4000 €” sekä minkä koulutuksen yhdistät mukaan, jos paketti muodostuu useammasta kurssista.

Koulutuspakettien koulutusten ajankohdat, paikat ja ilmoittautumisen löydät kunkin koulutuksen omalta sivulta.

Voit maksaa Adinum Koulutussetelillä muutoturvan koulutuksia, valmennuksia ja uraan liittyviä verkkotestejä.

Muutosturvapaketti 2000 € (+ ALV)

Muutosturvapaketti 3000 € (+ ALV)

Muutosturvapaketti 4000 € (+ ALV)

Koodausta osaavalle on kysyntää

Laskenta- ja raportointitaidot kuntoon


ITIL® and Prince2® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Ylläolevat ovat esimerkkejä mahdollisista paketeista. Mikäli et löytänyt sopivaa pakettia, ota yhteyttä info@tieturi.fi – räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti!

Muutosturva työnantajalle

Tieturilla on pitkä kokemus muutostilanteisiin liittyvien osaamistarpeiden kouluttamisessa. Autamme muutostilanteissa muutosturvakoulutuksissa ja muutoksien edellyttämien kehittämistarpeiden ratkaisussa.

Tieturin koulutuskortti auttaa työnantajaa koulutusvelvoitteiden täyttämisessä muutosturvatilanteissa. Koulutuskortti on vaivaton tapa hoitaa irtisanottavan koulutus sekä se voidaan räätälöidä irtisanottavan koulutusvelvoitteen kokoiseksi.

Koulutuskortilla saat kehittämistarpeisiin Tieturin laajan kouluttajaverkoston sekä myös sisaryhtiömme Management Institute of Finlandin koulutustarjonnan mm. viestinnän sekä johtamisen kehitystarpeisiin. Yli 1 000 koulutuksen tarjonta mahdollistaa aina yksilöityjen osaamistarpeiden täyttämisen, kun muutosturvakoulutukseen valitsee Tieturin kumppaniksi.

Vuosikymmenien kokemuksellaan ja laajalla kouluttajaverkostollaan Tieturi on luotettava koulutuskumppanisi, kun etsit ratkaisuja strategisten uudistusten tai teknologisten muutosten aiheuttamiin osaamishaasteisiin.

Lue lisää:

Muutosturvan kurssit auttoivat Heliä työllistymisessä
Muutosneuvottelut ja koulutuksen tärkeys HR-näkökulmasta
Piceasoftin koulutustarve ratkaistiin innovatiivisesti

Olemme mielellämme avuksi, mikäli kaipaat apua koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Jyrki Tukia, p. 050 544 6418
Kristiina Tala, p. 050 590 0811
Marita Heinström-Salo, p. 050 518 1108
Pauli Roine, p. 040 525 9988
Teemu Ahonen, p. 050 554 5400

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tieturi.fi