EtusivuRobot FrameworkRobot Framework jatkokurssi

Robot Framework jatkokurssi

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_halfstar_empty

Kasvata tietojasi Robot Frameworkista: tällä jatkokurssilla syvennät peruskurssilla opittuja asioita.  Tämän koulutuksen jälkeen ymmärrät miten voit Python-kieltä käyttäen luoda omia kirjastoja tai laajentaa jo olemassa olevia. Kasvatat myös osaamistasi siihen miten mm. minimoit ylläpidon, dokumentoinnin luomisen ja muuttujien käsittelyä.

Yhä monimutkaisemmat järjestelmät, useat laitealustat (eri web-selaimet, älypuhelimet, tabletit, tietokanta, taustajärjestelmä, sulautettu laite jne.) sekä ketterät kehitysmenetelmät vaativat panostusta testiautomaation käyttöön.

Robot Framework -koulutuspolku

Olemme suunnitelleet kolmiaskelmaisen reitin ohjelmistotestauksen ammattilaisille, joka haluavat oppia kattavasti hyödyntämään Robot Frameworkia testausautomaatiossa.

 1. Robot Framework perusteet -kurssi perehdyttää asentamisesta lähtien tämän suositun open source -ohjelmiston hyödyntämiseen testauksessa.
 2. Robot Frameworkiin on tarjolla runsaasti valmiita kirjastoja, mutta juuri itselle parhaiten sopivien laajennusten tekeminen edellyttää perusohjelmointitaitoa Pythonilla. Tähän tarpeeseen vastaa kurssi Python perusteet Robot Frameworkin käyttäjille. Jos Python on sinulle jo tuttua, voit tulla suoraan jatkokurssille.
 3. Viimeisenä askeleena kehittyneemmän Robot Frameworkin käyttämisen polulla on Robot Framework jatkokurssi, joka jatkaa perustaidoista vaativampaan käyttöön, hyödyntäen mm. edellisessä vaiheessa oppimaasi Python-ohjelmointia.

Ostaessasi kerralla koko koulutuspolun, saat sen hintaan 3450 eur (kurssit erikseen ostettuna 3950 eur). Halutessasi hyödyntää tämän edun, mainitse "Robot Framework -koulutuspolku" ilmoittautumisen lisätietokentässä.


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

2 päivää


Hinta

1550 €

Kohderyhmä Robot Framework jatkokurssille

Koulutus on tarkoitettu testiautomaatiosta kiinnostuneille ja Robot Frameworkia jo työssään hyödyntäneille henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Kurssi on tarkoitettu testiautomaation kehittäjille, testaajille, ohjelmistosuunnittelijoille ja – kehittäjille sekä esitietovaatimusten täyttyessä myös projektipäälliköille, laatupäälliköille, ohjelmistokehityspäälliköille ja liiketoiminnan asiantuntijoille.

Esitiedot

Robot Frameworkin perusosaaminen sekä Robot Framework asennettuna omalle koneelle erikseen toimitettavan asennusohjeen mukaisesti. Aikaisempi Python-kielen tuntemus tai muu ohjelmointikokemus on suotavaa ja auttaa asioiden ymmärtämisessä.

Robot Framework jatkokurssin sisältö

 • Merkkilaput (Tag)
 • Test Templates eli data driven -testaus
 • Python-kieli lyhyesti
 • Dokumentointi Robot Frameworkissä
 • Omien kirjastojen luonti
 • Muuttujatiedostot
 • Muuttujien käsittely
 • Olemassa olevien kirjastojen laajentaminen
 • LibDoc-apuohjelma python-kirjastojen dokumentteihin
 • Listener-rajapinta

Kouluttajana toimii Knowitin kokenut Robot Framework -asiantuntija.

Kurssin materiaalit

Kurssi pidetään suomeksi ja se sisältää paljon harjoituksia, jotka suoritat omalla koneellasi. Jos haluat käyttää Tieturin konetta, mainitse tästä ilmoittautumisen lisätietokohdassa.

Aikataulu

Koulutuspäivä alkaa klo 9 ja päättyy noin klo 16.30. Aamiainen on tarjolla klo 8.15-9.00.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: