Testaus

Varmista toimiva ja käyttäjäystävällinen softa

Testaus

Hyvä testaus, parempi softa. Testauksesta on tullut yksi liiketoiminnan välttämättömyyksistä. Testaus tuo kokonaisvaltaista hyötyä ohjelmistoprojektille, sillä siinä yhdistyvät ohjelmistokehityksen osaaminen, liiketoiminnan tuntemus, systeemiajattelu sekä hyvä kommunikointitaito.

Digitalisaation myötä ohjelmistoprojektien määrä on kasvanut valtavasti, mikä lisää myös testaajien merkitystä ja tarvetta. Koska ohjelmistokehitys muuttuu jatkuvasti, on myös testaajan hyvä pohtia omaa oppimispolkuaan ja päivittää osaamistaan.

Hyvin testattu, toimiva ohjelmisto lisää niin asiakastyytyväisyyttä kuin luottamusta testaajaan. Jos pystyt varmistamaan softan laadun saaden yhteneväiset ja hyvät tulokset, tiedät, että asiakaskokemuskin on hyvä.

Millaista testauskoulutusta etsit?

Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmistotestauksen kursseja. Kiinnostaako sinua Robot Framework tai akkreditoitu ISTQB-sertifiointi? Vai käyttöliittymäsuunnittelu ja testaus? Koulutuksissamme pääset paneutumaan niin teoriaan kuin käytännön harjoituksiinkin ammattitaitoisen kouluttajanjohdolla ja kuulet alan parhaat vinkit.

Hae koulutuksista