Testaus

Varmista toimiva ja käyttäjäystävällinen softa

Testaus

Hyvä testaus, parempi softa. Testaus tuo kokonaisvaltaista hyötyä ohjelmistotuotannolle, sillä siinä yhdistyvät ohjelmistokehityksen osaaminen, liiketoiminnan tuntemus, systeemiajattelu sekä hyvä kommunikointitaito.

Digitalisaation myötä käytettävien ohjelmistojen määrä on kasvanut valtavasti, mikä lisää myös testauksen merkitystä ja tarvetta. Koska ohjelmistokehitys muuttuu jatkuvasti, on myös testaajan hyvä pohtia omaa oppimispolkuaan ja päivittää osaamistaan.

Hyvin testattu, toimiva ohjelmisto lisää niin asiakastyytyväisyyttä kuin luottamusta testaajaan.

Millaista testauskoulutusta etsit?

Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmistotestauksen kursseja. Kiinnostaako sinua Robot Framework tai akkreditoitu ISTQB-sertifiointi? Vai käytettävyystestaus? Koulutuksissamme pääset paneutumaan niin teoriaan kuin käytännön harjoituksiinkin ammattitaitoisen kouluttajan johdolla ja opit alan parhaat käytännöt.

Robot Framework -koulutuspolku

Olemme suunnitelleet kolmiaskelmaisen reitin ohjelmistotestauksen ammattilaisille, joka haluavat oppia kattavasti hyödyntämään Robot Frameworkia testausautomaatiossa.

  1. Robot Framework perusteet -kurssi perehdyttää asentamisesta lähtien tämän suositun open source -ohjelmiston hyödyntämiseen testauksessa.
  2. Robot Frameworkiin on tarjolla runsaasti valmiita kirjastoja, mutta juuri itselle parhaiten sopivien laajennusten tekeminen edellyttää perusohjelmointitaitoa Pythonilla. Tähän tarpeeseen vastaa kurssi Python perusteet Robot Frameworkin käyttäjille. Jos Python on sinulle jo tuttua, voit tulla suoraan jatkokurssille.
  3. Viimeisenä askeleena kehittyneemmän Robot Frameworkin käyttämisen polulla on Robot Framework jatkokurssi, joka jatkaa perustaidoista vaativampaan käyttöön, hyödyntäen mm. edellisessä vaiheessa oppimaasi Python-ohjelmointia.

Hae koulutuksista