Asiakaskokemukset ja referenssit

Hyvät asiakaskokemukset, tyytyväiset asiakkaat ja pitkä yhteistyö ovat meille kunnia-asioita. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin toteuttamistamme koulutuksista ja koulutuskokonaisuuksista.

Kaakkois-Suomen Tiedon henkilöstön pilviosaamisen kehittämisessä auttamassa

Kaakkois-Suomen Tieto Oy on ICT-palvelujen tuottaja, joka toimii erityisesti Kymenlaakson alueella. Yritys tarjoaa perustietotekniikan palveluita, niiden kehittämistä sekä ylläpitoa.

Kasvun myötä Kaakkois-Suomen Tiedolle syntyi tarve kasvattaa henkilöstönsä pilvipalveluosaamista. Tieturin kanssa rakentui koulutuskokonaisuus sisältäen mm. Azuren perus-, tietoturva ja ylläpitokoulutuksia sekä Google Cloudin ylläpito- ja hallintakoulutuksista.

Fellowmindin asiantuntijoiden elinikäistä oppimista tukemassa

Fellowmind on modernien liiketoimintajärjestelmien, pilvi- ja tietoturvaratkaisujen, datan ja tekoälyn sekä modernin työskentelyn asiantuntijayritys. joka tukee asiakkaitaan heidän liiketoimintansa kehittämisen kaikissa vaiheissa.

Tieturi on toiminut Fellowmindin koulutuskumppanina vuodesta 2019. Yksi Fellowmindin tärkeimmistä syistä valita Tieturi koulutuskumppanikseen oli laaja koulutusvalikoima.

Scrum-koulutukset muutoksen tukena CSC:llä

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus on suomalainen, valtion ja korkeakoulujen omistama tietotekniikan osaamiskeskus, joka tuottaa asiakkailleen kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita.

Siirtyessään ketteriin menetelmiin CSC valitsi Tieturin koulutuskumppaniksi. Scrum-koulutukset ovat tukeneet muutosten tekoa ja muuttaneet tiimien toimintakulttuuria positiiviseen suuntaan.

Scrumin käyttöönotto on lisännyt Palkeiden asiakaskeskeisyyttä ja työtyytyväisyyttä

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva konsernipalvelujen tuottaja. Palkeiden tavoitteena on edistää julkishallinnon toimivuutta tarjoamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita talous- ja henkilöstöhallinnon tuki- ja asiantuntijapalveluja.

Tieturi on toteuttanut Palkeille parin vuoden aikana koulutuksia Scrumin perusteista Scrum Masterin ja tuoteomistajan koulutuksiin. Koulutukset ovat olleet suosittuja ja sopineet organisaation toimintaan. Scrumin käyttöönotto on lisännyt Palkeiden asiakaskeskeisyyttä ja työtyytyväisyyttä.

Verkkoasema Oy käyttää koulutuskorttia monipuolisesti kehitystyössään

Verkkoasema Oy on 1997 perustettu digimarkkinointi- ja ohjelmistoyritys. Yrityksessä on panostettu jatkuvaan kouluttautumiseen ja itseopiskeluun – mitä toimiala vaatiikin.

Koulutuskortin tarjoama laaja tarjonta ja henkilöstön mahdollisuus valita itse aihe ja ajankohta koettiin Verkkoasemalla oikeaksi sekä kouluttautumista helpottavaksi toimintatavaksi.

Piceasoftin koulutustarve ratkaistiin innovatiivisesti

Piceasoft on luonut ainutlaatuisen ohjelmistoratkaisun kattamaan mobiililaitteiden koko elinkaaren. Nämä ratkaisut luovat uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja mahdollistavat kustannustehokkaan palvelun matkapuhelinoperaattoreille ja kauppaketjuille.

Alussa oli ohjelmistokehitysyhtiö Piceasoftin osaamiskartoitukseen ja uusiin strategialinjauksiin perustuva yrityksen kehittämistarve. Sitä seurasi Piceasoftin ja Pirkanmaan ELY-keskuksen innovatiivinen kouluttajavalintaprosessi, johon osallistui puolenkymmentä relevanttia kouluttajaehdokasta. Yhteisten keskustelujen ja tarjouskilpailun jälkeen kouluttajaksi valittiin Tieturi Oy.

Tieturin osaaminen TAMKin ammattikorkekouluopiskelijoiden tukena

Mitä saadaan, kun tuodaan Tieturin osaaminen Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden saataville? Lopputuloksena on TAMKin strategian mukaisesti uutta osaamista työelämään.

Tieturin asiantuntija oli mukana kouluttamassa TAMKin liiketalouden tradenomin tutkinnon monimuoto-opiskelijoita osana heidän pakollista markkinoinnin koulutustaan, kädenojennuksena korkeakoululle.

Luonnonvarakeskus – asiantuntijaorganisaatiosta projektiorganisaatioksi

Tieturi on auttanut Luonnonvarakeskus Lukea projektimallien kehittämisessä ja kouluttaa tutkijoita ja asiantuntijoita sujuvaan projektityöskentelyyn. Videolla Mari Työranta, Luken johtava asiantuntija, kertoo Luken ja Tieturin yhteistyöstä ja sen tuloksista.

Valtioneuvoston kanslia – vuosikymmenien yhteistyö

Valtioneuvoston kanslian (VNK) ja Tieturin yhteistyö on jatkunut jo vuosikymmeniä. Valtioneuvoston kanslia vastaa myös muiden ministeriöiden koulutuksista. Virpi Lappeteläinen, Erityisasiantuntija Valtioneuvoston Hallintayksiköstä, Valtioneuvoston kanslian henkilöstöyksiköstä kertoo videoilla sekä pitkän yhteistyön eduista sekä ministeriöille tarjottavista Office- ja projektikoulutuksista.

Geologian tutkimuskeskus – työarjen digitaalisuus haltuun Arkidigi-monimuotokoulutuksella

Geologian tutkimuskeskus (GTK) on noin 420 asiantuntija muodostama organisaatio, joka tuo geologisella osaamisellaan menestystä asiakkailleen ja sidosryhmilleen. GTK tulee asiantuntijoidensa monipuolista osaamista ja työn sujumista tarjoamalle heille Tieturin kanssa yhteistyössä räätälöidyn Arkidigi-koulutuskokonaisuuden. Katso videot, joissa koulutuksista ja yhteistyöstä kerrotaan niin koulutusten hankkijan kuin kävijänkin näkökulmasta. 

AWS-taitojen kehittämisen kumppani

CGI

Tieturi is CGI Finland’s training partner in ICT training.

The goal of AWS cooperation is to achieve a competitive level of expertise and to ensure that top experts reach the sharpest edge in AWS technology.

These are implemented with a certification program (Cloudeamus), where Tieturi has acted as the main partner. The program has been implemented annually in two different implementation times.

Asiakkaidemme kommentteja

ECHA

European Chemicals Agency (ECHA) has a long and well-functioning cooperation with Tieturi Oy. ECHA employs 564 experts in several fields and supports the constant development and learning of its personnel.

We chose Tieturi as our partner due to the high quality and wide variety of courses in English. Our personnel have participated in courses from Excel to testing and from Windows 10 to framework. All the courses are tailored to our needs and well organized. We have a good and open communication with Tieturi and they always listen to our wishes and feedback. We appreciate the professionalism of Tieturi.

To it, Tieturi’s lectures are experts both in their field and in lecturing. Courses are very practical, and emphasis is in real tasks and challenges we face, ie. at the website-course the participants develop ECHA’s website and thus get the best benefit from the course.

Our personnel gives very good feedback of Tieturi’s courses and are always willing to participate in them. Courses are held at ECHA’s premises which is very convenient for us as well.

– Ania Kieniewich, HS Assistant at ECHA –

Verkkokurssit

Osallistuin verkkokurssina järjestettävään ASP.NET Core & MVC -koulutukseen. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni verkkokoulutuksesta ja mielestäni kaikki sujui erinomaisesti. Tekniikka toimi moitteettomasti sekä äänen että kuvan osalta ja kotoa osallistuminen sujui hyvin.

Pontus oli loistava kouluttaja. Hänellä on kattavat tiedot aiheesta ja hän piti huolen, että jokainen kurssilainen pysyy mukana kahden päivän intensiivisellä kurssilla. Myös koulutusmateriaali oli hyvää ja erityisesti arvostan saamaamme lisämateriaalia, jonka avulla aiheeseen perehtymistä voi jatkaa itsenäisesti koulutuksen jälkeenkin.

Kahvi- ja lounastaukojen sosiaaliset kontaktit oli ainoa, mitä jäin verkkokurssilta kaipaamaan. Mutta verkkokurssi oli tietoinen valintani, jolla säästin niin aikaa, rahaa kuin ympäristökin.

– Niclas Sannholm, Granlund Ab –

Kuinka voimme auttaa?

Miten haluat kehittää organisaatiosi osaamista? Varaa maksuton tapaaminen tai ota yhteyttä.