Tietoturva

Webinaari: Miten torjua yritysvakoilua?

Harva yritys tunnistaa yritykseen kohdistuvan vakoilun, mutta vakoilun seurauksena yritys on voinut menettää suuria summia ja menettää asiakkaita. Jokaisen yrityksen tulisi tunnistaa yritykseen mahdollisesti kohdistuvan tiedustelun.

Viimevuodet ovat olleet yritysvakoilun kannalta hyvin aktiivista aikaa. Yritysten liikesalaisuudet vuotavat helposti vääriin käsiin, oman liiketoiminnan vahingoksi. Vakoilun tunnistaminen voi olla vaikeata, ellei siihen ole valmistautunut. Yritysvakoilua harjoittavat kilpailijat ja vieraat valtiot. Yrityksen koko henkilökunnan tulisi olla valveutunut tunnistamaan vakoilu.

Webinaarin sisältö

  • Yritysvakoilun ilmentymiä ja vakoilun torjumista yrityksen kannalta
  • Miten varautua yritysvakoiluun?
  • Miten tunnistaa yritysvakoilu?

Webinaarin ajankohta: 17.10.2022 klo 9.00–10.00. Webinaari on maksuton.Webinaarin asiantuntija

Webinaarin asiantuntijana toimii Hannu Jaakohuhta. Hannu on toiminut tietoturvallisuuden parissa kouluttajana ja konsulttina yli 15 vuotta suuryritysten palveluksessa sekä itsenäisenä yrittäjänä. Erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat olleet hallinnollinen tietoturvallisuus niin tietoturvallisuuden organisoimisen kuin johtamisenkin näkökulmasta. Kokemusta on kertynyt operaattorimaailmasta sekä suurien yritystysten tietoturvallisuuden kehitys- ja koulutustoimminnasta. Muita mielenkiinnon kohteita ovat tietoliikenne ja erityisesti radio- ja lähiverkot.

Tutustu tietoturvakoulutuksiimme:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat: tietoturva, yritysvakoilu