Webinaari: Viisi totuutta, jotka jokaisen Git-käyttäjän on ymmärrettävä

Aika: 31.05.2023 09:00
Kesto: 45 minuuttia

Suurin osa softakehittäjistä käyttää Git-versionhallintatyökalua päivittäin. Monilta kehittäjiltä puuttuu kuitenkin ymmärrys, miten Git varsinaisesti toimii.

Webinaarissamme kuulet, miten ymmärtämällä muutaman perustavanlaatuisen asian Gitin luonteesta voit kasvattaa työtehokkuutta merkittävästi, jolloin mystisiltäkin tuntuneet asiat muuttuvat ymmärrettäväksi.

Webinaarissa asiantuntijamme Aleksi Aalto avaa myös, miten syvempi, konseptuaalinen ymmärtäminen yksittäisten komentojen ulkoa opettelun sijaan mahdollistaa osaamisen laajentamisen edistyneisiin toimintoihin.

Webinaarin ajankohta: ke 31.5.2023 klo 9.30 – 10.15

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin asiantuntija

Webinaarin asiantuntijana toimii Aleksi Aalto Omoroilta. Aleksi on suunnitellut ja johtanut versionhallinta-migraatioita sekä versiohallinnan tehokasta käyttöä niin pienissä kuin suurissakin projekteissa. Hän on kouluttanut uusia ja vanhoja Gitin käyttäjiä kursseilla työn ohessa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Omoroi Oy on kokenut ja ammattitaitoinen ohjelmistokehityksen asiantuntija- ja koulutusyritys. Edistyneiden ohjelmistotyökalujen syväymmärrys ja tämän osaamisen jakaminen on keskeinen periaate Omoroin toiminnassa.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

GIT Versiohallinta Ohjelmistokehitys Real Git