EtusivuRobot FrameworkPython perusteet Robot Frameworkin käyttäjille

Python perusteet Robot Frameworkin käyttäjille

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_emptystar_empty

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat päästä mahdollisimman nopeasti hyödyntämään Python-taitojaan työtehtävissään itsenäisesti. Erityisesti kurssi antaa valmiuksia lukea, muokata ja täydentää Robot Frameworkin käyttämiä Python-kirjastoja toimivamman testiautomaation rakentamiseksi.

Python on yksi maailman suosituimpia ohjelmointikieliä ja sillä on tehty valtava määrä hyödyllisiä ohjelmistoja ja ohjelmistokirjastoja lähes kaikille ajateltavissa oleville liiketoiminta-alueille, myös Robot Frameworkiin testausautomaatiossa käytettynä. Python on skriptikielenä monissa muilla ohjelmointikielillä tehdyissä ohjelmistoissa. Python-kielellä saat käyttöösi ohjelmistokirjastojen toiminnot ja laajennettua valmisohjelmistojen toimintoja tarpeittesi mukaisesti.

Robot Framework -koulutuspolku

Olemme suunnitelleet kolmiaskelmaisen reitin ohjelmistotestauksen ammattilaisille, joka haluavat oppia kattavasti hyödyntämään Robot Frameworkia testausautomaatiossa.

  1. Robot Framework perusteet -kurssi perehdyttää asentamisesta lähtien tämän suositun open source -ohjelmiston hyödyntämiseen testauksessa.
  2. Robot Frameworkiin on tarjolla runsaasti valmiita kirjastoja, mutta juuri itselle parhaiten sopivien laajennusten tekeminen edellyttää perusohjelmointitaitoa Pythonilla. Tähän tarpeeseen vastaa kurssi Python perusteet Robot Frameworkin käyttäjille. Jos Python on sinulle jo tuttua, voit tulla suoraan jatkokurssille.
  3. Viimeisenä askeleena kehittyneemmän Robot Frameworkin käyttämisen polulla on Robot Framework jatkokurssi, joka jatkaa perustaidoista vaativampaan käyttöön, hyödyntäen mm. edellisessä vaiheessa oppimaasi Python-ohjelmointia.

Ostaessasi kerralla koko koulutuspolun, saat sen hintaan 3450 eur (kurssit erikseen ostettuna 3950 eur). Halutessasi hyödyntää tämän edun, mainitse "Robot Framework -koulutuspolku" ilmoittautumisen lisätietokentässä.


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

1 päivä


Hinta

850 €

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu testiautomaation kehittäjille, testaajille, ohjelmistosuunnittelijoille ja ohjelmistokehittäjille sekä esitietovaatimusten täyttyessä myös projektipäälliköille, laatupäälliköille ja ohjelmistokehityspäälliköille. Kurssi on suoraan hyödynnettävissä kaikkeen Pythonilla tehtävään työhön.

Tavoite

Kurssin jälkeen tunnet Python-ohjelmointikielen niin hyvin, että pystyt työskentelemään sillä itsenäisesti ja opettelemaan uusia taitoja kurssilla opittujen lisäksi. Opit Python-ohjelmien perusrakenteet ja toiminnot, osaat asentaa Python-ympäristön, osaat lukea ja muokata toisten tekemiä Python-ohjelmia ja kirjastoja.

Esitiedot

Perustiedot ohjelmoinnin periaatteista ja jostakin toisesta ohjelmointikielestä (erityisesti olio-ohjelmointikielestä) helpottavat kurssin suoritusta. Pythonin perusteet ovat omaksuttavissa nopeasti ja kurssin harjoitustehtäviä voidaan muokata ryhmän lähtötason mukaisiksi.

Kurssin sisältö

  • Python-ympäristön asennus
  • Muuttujatyypit ja tietorakeet
  • Yleisimmät kontrollirakenteet
  • Funktiot
  • Tutustuminen olio-ohjelmointiin
  • Hyödyllisimmät Python-kirjastot
  • Vinkkejä itsenäiseen jatko-opiskeluun

Kurssi sisältää paljon harjoituksia, jotka suoritetaan osallistujan omalla koneella (jos haluat kurssille käyttöösi Tieturin koneen, mainitse siitä ilmoittautumisen lisätietokentässä). Kouluttajana toimii Knowitin kokenut Python-asiantuntija.

Aikataulu

Koulutuspäivä alkaa klo 9 ja päättyy noin klo 16.30. Aamiainen on tarjolla klo 8.15-9.00.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: