Webinaari: Azure OpenAI osana analytiikkaa – NO-code ja LOW-code lähestymistavat käytännössä

Aika: 21.03.2024 10:00
Kesto: 45 min

Azure OpenAI:n avulla on mahdollista hyödyntää erilaisia generatiivisen tekoälyn ratkaisuja oman organisaation analytiikkatarpeisiin. Hyödyt kuitenkin realisoituvat vasta, kun ratkaisuista kehitetään sovelluksia loppukäyttäjien tarpeisiin. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse olla ohjelmistokehittäjiä, kunhan osaa hyödyntää oikeita saatavilla olevia teknologioita.

Tässä webinaarissa käsitelläänkin tapoja, joilla no- ja low–code kehittäjätkin saavat tehtyä Azure OpenAI:ta hyödyntäviä sovelluksia. Webinaarissa myös keskustellaan no- ja low-code kehityksen eroista, mikä auttaa kuulijoita valitsemaan omalle organisaatiolleen sopivan kehitystavan.

Webinaarin ajankohta: torstai 21.3.2024 klo 10.00 – 10.45. Webinaari on maksuton.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin asiantuntija

Asiantuntijana webinaarissa on Tuomas Poukkula, joka toimii Ready Solutions Oy:n johtavana datatieteilijänä ja on sertifioitunut Microsoftin AI- ja analytiikkatyökalujen käytössä. Tuomas on aiemmin työskennellyt konsultoinnin lisäksi muun muassa kuntasektorilla ja pelialalla. Tuomas on myös valittu Suomessa vuoden 2021 Datamenestyjäksi. Hänen harrastuksiinsa kuuluu muun muassa open-source kehitys ja tekoälysovellusten kehittäminen avoimella datalla.

Tieturin koulutuksia aiheeseen:

Katso kaikki tekoäly-koulutuksemme

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Ohjelmistokehitys Azure OpenAI