Webinaari: Kuinka kehittyä monipuoliseksi testaajaksi?

Aika: 30.03.2023 10:00
Kesto: 45 min

Testaajaksi voi tulla monin eri tavoin: esimerkiksi tietotekniikkataustalla yliopistosta, olemalla toimialan asiantuntija jossakin yrityksessä, suorittamalla testauksen lisäopintoja uudelleenkoulutusohjelmassa tai vain aloittamalla testaamisen ja oppimalla tekemällä. Tapoja on monia, kuten testauksessa tarvittavia taitoja on myös monia. Kenelläkään ei ole kaikkia näitä taitoja heti aluksi, taustasta riippumatta. Mutta voiko jotenkin kehittää kaikkia näitä taitoja tai monia näistä taidoista? Miten sinusta voi tulla monitaitoinen testaaja?

Webinaarin ajankohta: 30.3.2023 klo 10.00 – 10.45

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin sisältö

Webinaarissa pitkän linjan testaaja, testauskouluttaja Kari Kakkonen käsittelee erilaisia testaajien taustoja, taitoja, oppimisreittejä ja tyypillisiä multitalenttien taitojen yhdistelmiä. Kari avaa webinaarissa myös omaa urapolkuaan ja kehityksestään moniosaajaksi.

Webinaarin asiantuntija

Kari Kakkonen on Vuoden testaaja 2021 -voittaja. Kari on DevOpsin ja testauksen johtavia hahmoja ja uranuurtajia, joka on mm. nähty Tivin 100 IT-vaikuttajan listalla. Kari on myös lapsille suunnatun Dragons Out -testauskirjan kirjoittaja.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Elinikäinen oppiminen Ohjelmistotestaus

Aiheeseen liittyvät blogit:

Blogi 5.3.2024

Vuoden testaaja 2023 -ehdokkaat vastaavat: tekoälyn vaikutukset testaukseen

Lue lisää