Liiketoiminnan kehittäminen

Webinaari: Mikä on ajankohtaista viestinnän asiantuntijalle IPR-oikeuksien ja tietosuojan osalta?

Tieturin sisaryhtiö Infor järjestää maksuttoman webinaarin IPR- ja tietosuoja-asiantuntija Jenni Eromäen kanssa. Webinaari keskittyy kahteen pääteemaan.

Ensimmäiseksi keskustellaan tekoälyn avulla tuotettujen sisältöjen immateriaalioikeuksista. Lisäksi käsitellään tekijänoikeusnäkökulmasta internetissä saatavilla olevien kuvien käyttöä tekoälyn koulutusaineistona. Puheenaiheena myös tekoälyn avulla tuotettujen kuvien hyödyntämisestä organisaatioiden omassa viestinnässä, markkinoinnissa ja toiminnassa.

Keskustelun aiheena GDPR:n näkökulmasta myös Google Analyticsin tilanne. Muuttaako Google toimintaansa eurooppalaisten lakien mukaiseksi? Jos ei, mitä organisaatioissa tulisi tehdä ja millä aikataululla?

Lämpimästi tervetuloa webinaariin!

Webinaarin ajankohta: pe 14.4.2023 klo 11.15–12.15

Webinaarin asiantuntija

Lakimies Jenni Eromäellä on pitkä ja monipuolinen kokemus liikejuridiikkaan keskittyneistä asianajotoimistoista, pörssiyrityksen ja yliopiston lakimiestehtävistä sekä yrittämisestä. Jennin erikoisosaamista ovat sopimusoikeus, IPR-oikeus ja markkinoinnin juridiikka. 

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat: tekoäly, GDPR, AI, ChatGPT, tietosuoja