Webinaari: Mitä johdon on hyvä ymmärtää scrumista? 

Aika: 20.09.2024 10:00
Kesto: 45 min

Ilmoittaudu

Scrum on maailman eniten käytettyjä ketteriä viitekehyksiä. Kuitenkin ilman johdon selkeää tukea ja ymmärrystä, scrumista tavoiteltava täysi hyöty jää usein saavuttamatta. Tule webinaarimme kuulemaan miten johdon aktiivinen rooli voi muuttaa toimintamalleja aidosti ketterämmäksi ja arvontuottoa tukevaksi. 

Tutustumme webinaarissa scrumin toimintamalliin johdon näkökulmasta. Milloin scrumia on kannattavinta hyödyntää ja miten johtaja voi mahdollistaa scrumin arvojen mukaisen hyvän yhteistyön, tukea scrum-tiimin jäseniä omissa rooleissaan ja mahdollistaa onnistumiset eri tapahtumissa. 

Si­säl­tö ketteryyswe­bi­naa­ris­sa:

Tässä webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita: 

  • Scrum pähkinänkuoressa johdolle
  • Scrumin mahdollisuudet johdon näkökulmasta 
  • Mitä johdon on hyvä ymmärtää roolistaan scrumissa:
    • arvot
    • roolit
    • tapahtumat

Webinaarin ajankohta: pe 20.9.2024 klo 10.00 – 10.45. Webinaari on maksuton.

Onko sinulla mielessäsi jokin kysymys tai haaste, jonka haluaisit webinaarissa nostaa esille? Kerro siitä meille webinaariin ilmoittautumisesi yhteydessä, niin voimme huomioida sen webinaarin aikana.

Agile-asian­tun­ti­jana

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Tuuli Pesonen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä erilaisten tilaisuuksien fasilitoinnista. Hän on sertifioitu SAFe® Practice Consultant (SPC), Certified LeSS Practitioner (CLP) sekä Certified Scrum Professional (CSP-SM) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään omia toimintatapojaan.  

Tie­tu­rin kou­lu­tuk­sia ai­hee­seen:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Scrum