Webinaari: Yleisiä ohjelmistotestauksen ongelmia – ja kuinka selättää ne

Aika: 25.03.2021 13:30
Kesto: 45 minuuttia

Vuoden Testaaja 2019 tunnustuspalkinnon voittajalla Slaven Babicilla on yli 20 vuoden perspektiivi testauksen automaatioon. Nyt hän ilmaisessa webinaarissa nostaa esille ohjelmistotestauksen yleisiä ongelmia ja tapoja niistä selviämiseen. Liity mukaan!

Webinaari on suunnattu ohjelmistotestauksesta kiinnostuneille ammattilaisille yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla. 

Webinaari on maksuton. Varaa itsellesi ajatuksia inspiroiva hetki ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Sisältö ohjelmistotestauswebinaarissa

Slaven pohjaa webinaarissa kertomansa havainnot omiin käytännön kokemuksiinsa ohjelmistokehityshankkeiden testaamisesta. Pitkän testausuran varrelle on mahtunut myös hyvin organisoituja projekteja, mutta useimmat softaprojektit ovat kärsineet yhdestä tai useammasta ”sairaudesta” jonka seurauksena testauksen toteuttaminen on vaikeutunut. Webinaarissa Slaven käy läpi näistä ongelmista yleisimpiä sekä ajatuksiaan siitä, kuinka näistä voisi päästä eroon – tai saisi edes vähennettyä niiden negatiivista vaikutusta.

Vuoden Testaaja 2020 palkinnon voittajan julkistus

Webinaarin lopuksi julkistamme Vuoden Testaaja 2020 äänestyksen tuloksen! (Lue lisää tästä testauksen tunnustuspalkinnosta ja vaikuta valintaan)

Tieturin testauskurssit

Tutustu myös testauskoulutuksiimme – ISTQB sertifioinnilla tai ilman.

Asiasanat:

Testausautomaatio TestausOSY Vuoden Testaaja

Aiheeseen liittyvät blogit:

Blogi 5.3.2024

Vuoden testaaja 2023 -ehdokkaat vastaavat: tekoälyn vaikutukset testaukseen

Lue lisää