Viitekehykset ja arkkitehtuuri

Parempaa ja tuottavampaa liiketoimintaa

Viitekehykset ja arkkitehtuuri

Viitekehykset parantavat tutkitusti palvelun toimittamisen laatua ja asiakastyytyväisyyttä, vähentävät kustannuksia resurssien käytön tehostamisen myötä sekä tuovat vakaan palveluympäristön tukemaan bisneksen jatkuvia muutoksia.

Yleisimmät IT-ongelmat liittyvät systeemien hitauteen, yhteyksien katkeiluun sekä vanhentuneisiin ohjelmistoihin. Viitekehykset lähestyvät ongelmaa proaktiivisesti, ehkäisten ongelmia ennen kuin ne ovat jo tulleet.

Viitekehys auttaa myös kyberturvauhkiin. Tuoreimpien raporttien mukaan kyberrikokset tulevan maksamaan globaalisti yli 5 biljoonaa euroa. Esimerkiksi ITIL -viitekehys integroi turvatoimia päivittäisiin IT-toimintoihin sekä edesauttaa yrityskulttuuriin jaettua vastuuta – toisin sanoen, kaikki sidosryhmät ottavat osaa kyberturvallisuuteen.

Mikä koulutus sopisi sinulle?

Oli yrityksesi tai toimenkuvasi millainen vain, me voimme auttaa sinua sen kehystämisessä! Löydät meiltä ITIL 4 , TOGAF®-, Lean IT- ja COBIT5®-koulutuksia – ja paljon muuta! Jokainen koulutus on kokeneen ammattilaisen vetämä, ja hänen johdollaan perehdyt valitsemaasi viitekehykseen ja osaat soveltaa sitä omiin tarpeisiisi. Katso koulutukset ja tule oppimaan!

Hae koulutuksista