Viitekehykset ja arkkitehtuuri

Parempaa ja tuottavampaa liiketoimintaa

Viitekehykset ja arkkitehtuuri

Viitekehyksien käyttö parantaa tutkitusti toiminnan laatua ja asiakastyytyväisyyttä, vähentää kustannuksia resurssien käytön tehostumisen myötä sekä tuo vakautta tukemaan bisneksen jatkuvia muutoksia.

Yleisimmät IT-ongelmat liittyvät systeemien hitauteen, tiedonsiirtymiseen sekä vanhentuneisiin ohjelmistoihin. Eri IT-maailman viitekehykset lähestyvät ongelmia proaktiivisesti, tarkoituksena ehkäistä ongelmia jo ennen kuin ne ovat tulleet.

Viitekehykset auttavat myös kyber- ja tietoturvauhkiin. Tuoreimpien raporttien mukaan kyberrikokset tulevan maksamaan globaalisti yli 5 biljoonaa euroa. Esimerkiksi ITIL -viitekehys integroi turvatoimia päivittäisiin IT-toimintoihin sekä edesauttaa yrityskulttuuriin jaettua vastuuta – toisin sanoen, kaikki sidosryhmät ottavat osaa kyberturvallisuuteen. ISO/IEC-standardien pohjalta pystyt sertifioimaan oman osaamisesi tai organisaatiosi järjestelmät tietoturvassa.

Mikä viitekehys auttaa sinua?

Löydät meiltä koulutuksia kaikkiin yleisimpiin IT-maailmassa käytettäviin viitekehyksiin. Olipa siis yrityksesi tai toimenkuvasi millainen vain, me voimme auttaa sinua! Löydät meiltä ITIL 4 , ISO/IEC, Prince2®,  TOGAF®-, Lean IT- ja COBIT®-koulutuksia – ja paljon muuta! Jokainen koulutus on kokeneen ammattilaisen vetämä, ja hänen johdollaan perehdyt valitsemaasi viitekehykseen ja osaat soveltaa sitä omiin tarpeisiisi. Katso koulutukset ja tule oppimaan!

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Hae koulutuksista