FrontpageLeadershipTekoäly johtamisen tukena

Tekoäly johtamisen tukena

Tässä tekoälykoulutuksessa pääset konkreettisten esimerkkien kautta tutustumaan miten tekoäly voi auttaa johtamisen eri osa-alueilla. Vuoropuhelu tekoälyn kanssa on tehokas tapa analysoida eri vaihtoehtoja.


Location

Helsinki


Training formats

Classroom


Duration

0.5 days


Price

490 €

Kohderyhmä

Johtajat, esihenkilöt, tiiminvetäjät, johtamisesta kiinnostuneet asiantuntijat

Tavoite

Valmennuksessa opit hyödyntämään tekoälyn osaamista huomioiden eettiset ja yhteiskunnalliset näkökulmat toiminnan ja ihmisten johtamisessa.

Kurssin sisältö

Tässä koulutuksessa pääset tutustumaan, miten voit hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia liiketoiminnan eri osa-alueilla ja samalla kehittää vahvoja johtamistaitoja, joita tarvitset menestyäksesi muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Käymme lyhyesti läpi perusteet tekoälytyökaluista ja syvennymme niiden hyödyntämiseen erilaisten johtamistilanteiden sparraajana ja opit miten tekoäly voi tukea taitojasi ihmisten johtajana. Opit käyttämään tehokkaimpia tekoälytyökaluja ja hyödyntämään niitä esimerkiksi muutosjohtamisen, palautteen antamisen ja päätöksenteon tukena.

Tekoäly tulee olemaan tulevaisuudessa keskeinen osa liiketoimintaa. Valmennuksemme avulla varmistat perusymmärryksen parhaista työkaluista ja niiden hyödyntämisestä johtamistyössä, jotta olet valmiina kohtaamaan tulevat haasteet ja mahdollisuudet vahvalla osaamispohjalla.

You might be interested in these courses: