Kehity projektipäällikkönä – hyödynnä 20 % alennus

Opi kokeneiden projektiammattilaisten opastuksessa parhaat käytännöt projektipäällikön osaamisviidakossa ja vie projektinhallintataitosi uudelle tasolle!

Haluatko kehittyä projektipäällikkönä? Hyödynnä ainutlaatuinen mahdollisuus: saat 20 % alennuksen kesäkuun tai elokuun Projektisimulaatio + Projektipäällikön keskeiset taidot -koulutuksesta, kun ilmoittaudut käyttämällä kampanjakoodia PROJEKTI20 2.5.–31.5.2024 välisenä aikana.

Miksi osallistua koulutukseen?

Tässä projektipäällikölle suunnitellussa koulutuspaketissa loistavat palautteet saavaan Projektipäällikön keskeiset taidot -kurssiimme olemme yhdistäneet mukaan innovatiivisen ja innostavan pelillisen projektisimulaation.

Kokeneiden projektiammattilaisten opastuksessa opit parhaat käytännöt ja selviytymiskeinot projektipäällikön osaamisviidakossa. Osallistuja voi koulutuksessa halutessaan käsitellä omaa alkavaa tai käynnissä olevaa projektiaan casena ja saada konkreettisia lisäähyötyjä omaan työhön.

Hyödynnä alennus ja kehity

Kampanjakoodi on PROJEKTI20.

Saat alennuksen, kun ilmoittaudut viimeistään toukokuun 2024 aikana Projektisimulaatio + Projektipäällikön keskeiset taidot -koulutukseen joko kesäkuulle (3.-4.6.2024) tai elokuulle (22.-23.8.2024). Koulutukseen voit osallistua joko paikan päällä Helsingissä tai etäyhteydellä.

Alennuksen saat lisäämällä alennuskoodin verkkokaupan Yhteenveto-sivulla, jolloin ostoksen loppusumma päivittyy.

Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, koulutuskortteihin tai aiempiin tilauksiin.

Varaa paikkasi nyt ja vie projektinhallintataitosi uudelle tasolle!

Kehitä itseäsi ja organisaatiotasi

Tieturi auttaa sinua ja tiimiäsi kehittymään. Kehitämme ammattitaitoasi asiantuntevalla ja vaikuttavalla koulutuksella.