FrontpageLeadershipTekoäly ja vastuullinen johtaminen

Tekoäly ja vastuullinen johtaminen

Tässä tekoälykoulutuksessa pääset konkreettisten esimerkkien kautta tutustumaan miten tekoäly voi auttaa johtamisen eri osa-alueilla. Vuoropuhelu tekoälyn kanssa on tehokas tapa analysoida eri vaihtoehtoja. Tervetuloa mukaan tekoälyä ja johtamista yhdistävään workshop-tyyppiseen koulutuspäiväämme!


Location

Helsinki


Training formats

Classroom


Duration

1 päivä


Price

890 €

Kohderyhmä

Johtajat, esihenkilöt, tiiminvetäjät, johtamisesta kiinnostuneet asiantuntijat

Tavoite

Valmennuksessa opit miten hyödyntää tekoälyn osaamista, kuitenkaan unohtamatta eettisiä ja yhteiskunnallisia näkökulmia. Vastuullisuus on yksi kivijaloistamme ja tekoäly jopa osa tulevaisuuden keskeistä liiketoimintaa. Valmennuksessa opit tekoälyn ja johtamisen lainalaisuudet sekä yhteistyön mahdollisuudet tekoälyn osalta, jotka voi ottaa mukaan toiminnan ja ihmisten johtamiseen.

Kurssin sisältö

Tässä koulutuksessa opit, miten voit hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia liiketoiminnan eri osa-alueilla ja samalla kehittää vahvoja johtamistaitoja, joita tarvitset menestyäksesi muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Workshop-tyyppisessä päivässämme on tilaa keskustelulle ja juuri sinua askarruttaville teemoille.

Käymme läpi perusteet tekoälytyökaluista ja syvennymme, miten tekoälyä voi hyödyntää erilaisten johtamistilanteiden sparraajana ja siten kehittää taitojamme ihmisten johtajina. Opit käyttämään tehokkaimpia tekoälytyökaluja ja hyödyntämään niitä johtamistyössä esimerkiksi muutosjohtamisen, palautteen antamisen ja päätöksenteon tukena. Pohdimme yhdessä, miten johtajien kannattaa huomioida tekoälyn käyttö organisaatiossa eli miten kehitetään valmiuksia tekoälyn käyttöön ja käsitellään siihen liittyviä mahdollisuuksia, haasteita ja myös pelkoja.  Lisäksi tutustumme henkilökohtaisten tekoälyassistenttien opettamiseen ja hyödyntämiseen osana johtajan arkea.

Tekoäly tulee olemaan tulevaisuudessa keskeinen osa liiketoimintaa. Kattavan valmennuspäivämme avulla varmistat, että olet valmiina kohtaamaan tulevat haasteet ja mahdollisuudet vahvalla osaamispohjalla.

 

 

 

Hinnoittelu

Koulutuskortilla maksettaessa 1 koulutuskorttipäivä

You might be interested in these courses: