Luotettava koulutuskumppani

Kehitä organisaatiosi osaamista. Keskitä koulutushankinnat Tieturille.
Lue lisää

Tieturi on luotettava koulutuskumppani sekä sinulle että organisaatiollesi

Meillä voi opiskella kaikkea projektinhallinnasta pilvipalveluihin, ohjelmistokehityksestä ketteriin toimintamalleihin ja tekoälystä testaukseen. Kaikista aihealueista löytyy koulutuksia niin johtotasolle, käytännön tehtäviin kuin työkaluihinkin – sekä uransa alussa oleville että kokeneemmillekin konkareille.

Kokeneet koulutusasiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri sopivat koulutukset ja koulutuskokonaisuudet kehittymistarpeisiisi.

Mottomme ”Askeleen edellä” pätee niin koulutuksiin kuin kouluttajiin – olemme aina ICT-alan uusimman aallon harjalla. Tarjoamme taitoja, joista on hyötyä tulevaisuudessakin.

Laajasta valikoimastamme löydät koulutuksia organisaation koko henkilöstölle. Löydät meiltä myös niin pienille kuin suurillekin organisaatioille sopivia koulutuskortteja, jotka mahdollistavat henkilöstön koulutukset alennettuun päivähintaan.

Kehitä organisaatiosi osaamista. Keskitä koulutushankinnat Tieturille. Saat selvää säästöä ja kumppanin, johon voit luottaa.

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Hyvät asiakaskokemukset, tyytyväiset asiakkaat ja pitkä yhteistyö ovat meille kunnia-asioita. Tutustu pitkäaikaisten asiakkaidemme kokemuksiin toteuttamistamme koulutuksista ja yhteistyömme hyödyistä.