Webinaari: Haluatko aloittaa tietojen analysoinnin Qlik Sensellä?

Time: 02.11.2021 09:00
Duration: 45 min

Haluatko aloittaa tietojen analysoinnin ja saada nopeat vastaukset kysymyksiisi Qlik Sensen avulla? Haluatko oppia käyttämään Qlik Sensea ja oppia luomaan uusia sovelluksia? Mikä on Qlik Sense ja miten sitä hyödynnetään tiedolla johtamisessa?

Qlik Sense on markkinoiden johtavia uuden sukupolven data-analytiikka-alustoja, jonka ainutlaatuisen assosiatiivisen analytiikkamoottorin, kehittyneen tekoälyn ja suorituskyvyn avulla käyttäjät voivat tehdä joustavia, interaktiivisia visualisointeja ja tehdä mielekkäitä päivittäisiä johtopäätöksiä dataan perustuen.

Webinaarin asiantuntija

Webinaarin puhujana on Mikko Jyrkiäinen, joka on työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa rooleissa analytiikan ja BI-ratkaisuiden parissa. Työssään hän on toiminut niin konsultoinnin kuin projekti- ja tiimijohtamisen tehtävissä. Mikko on erikoistunut tiedollajohtamisen työkaluihin ja on Qlik-sertifioitu konsultti ja kouluttaja.

 -”Data voi muuttaa maailmaa, ja niin voit sinäkin.”

Tieturin koulutuksia:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Qlik Data-analytiikka