Webinaari: Miten hyödynnän Qlik Senseä tiedolla johtamisessa?

Time: 24.03.2022 09:30
Duration: 45 minuuttia

Haluatko aloittaa tietojen analysoinnin ja saada nopeasti vastaukset liiketoimintakriittisiin kysymyksiisi Qlik Sensen avulla? Haluatko oppia käyttämään Qlik Sensea ja oppia luomaan uusia Qlik Sense -sovelluksia? Ennen kaikkea, miten hyödynnät Qlik Senseä tiedolla johtamisessa?

Haluatko tutustua Qlik Sensen mahdollisuuksiin syvemmin? Katso Qlik Sense Visualisointi ja Qlik Sense Tietomallinnus -koulutuksemme.

Qlik Sense on markkinoiden johtavia uuden sukupolven data-analytiikka-alustoja. Se on web-pohjainen BI-työkalu, jonka avulla voit tehdä joustavia, interaktiivisia visualisointeja sekä mahdollistaa dataan perustuvan päätöksenteon. Qlik Sensen itsepalvelumenetelmä (self service) tukee käytettävyyttä eri tasoilla. Käyttäjät voivat muokata analyyseja ennalta määriteltyjen mittareiden, ulottuvuuksien ja kirjastojen avulla. Raahata ja pudottaa -toiminnallisuutta hyödyntämällä käyttäjät voivat luoda omia visualisointeja ja näkymiä. Lisäksi käyttäjät voivat ladata omia tietoja ja luoda omia sovelluksia sekä laajentaa analyyseja entuudestaan.

Webinaarin ajankohta: 24.3.2022 klo 9.30 – 10.15

Webinaarin asiantuntija

Webinaarin puhujana on Climber Finland Oy:ltä Mikko Jyrkiäinen, on kokenut BI -konsultti ja kouluttaja. Mikolla on yli 10 vuoden kokemus vanhempana konsulttina liiketoimintatiedon, analytiikan ja BI-ratkaisujen parista. Työssään hän on erikoistunut Qlik teknologioihin (QlikView, Qlik Sense, Nprinting jne). Mikko on myös Qlikin virallinen sertifioitu koulutuskumppani.

”Data voi muuttaa maailmaa, ja niin voit sinäkin.”

Tieturin koulutuksia:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Qlik Data-analytiikka