Askarruttaako etäkoulutus?

Published 19.3.2020
Reading time approx 2 min
Remote

Meille monille etätyöskentely ja etäpalaverit ovat arkipäivää – toisin kuin etäkoulutus. Lähes kaikki ovat varmasti sitä mieltä, että etäpalavereilla saadaan asiat hoidettua yhtä hyvin, kuin samaan neukkariin kokoontumalla. Kun yhteydet toimivat ja työkalut sekä käytännöt ovat kaikille tuttuja, sujuu yhteistyö myös etänä.

Etäkoulutus ei ole vielä yhtä tuttu käytäntö, joten se herättää kysymyksiä ja epäilyksiäkin. Kokemuksemme ja saamamme palautteen perusteella etäkoulutus on erittäin toimiva vaihtoehto luokkahuonekoulutukselle.

Etäkoulutuksen konkari apunasi

Tieturilla on järjestetty etäkoulutuksia jo useiden vuosien ajan, joten olemme ehtineet hioa käytäntömme kuntoon. Haluamme varmistaa, että etäkoulutus on myös ensimmäistä kertaa osallistuville helppo ja hyvä kokemus, joten autamme ja opastamme osallistujia ensimmäisestä yhteydenotosta aina koulutuspäivän loppuun.

Myyjämme kertovat sinulle sopivista etäkoulutusmahdollisuuksista ja -aikatauluista, jotta löydät juuri tarpeitasi vastaavan koulutuksen. Ilmoittautumisesi jälkeen saat osallistumisvahvistuksen ja tietoa etäyhteyden muodostamisesta sekä yhteystiedot, joista voit tarvittaessa kysyä lisätietoja.

Etäkoulutukseen osallistuminen

Toteutamme etäkoulutukset koulutuksesta riippuen Teamsin, Zoomin tai Acanon kautta. Koulutuksen osallistuja tarvitsee vain internetyhteyden ja tietokoneen. Joissakin koulutuksissa seuraamista ja harjoitusten tekoa helpottaa jos käytössä on 2 näyttöä.

Koulutuksissamme on kouluttajan lisäksi fasilitaattori, joka opastaa tarvittaessa aamulla ennen koulutuksen alkua, miten koulutukseen liitytään. Fasilitaattori on tavoitettavissa puhelimitse koko kurssipäivän, mikäli tarvitset apua. Saat hänen puhelinnumeronsa viimeistään koulutuspäivän alussa.

Etäkoulutuksessa oppimiskokemus on lähes luokkakoulutuksen kaltainen. Etäyhteyden avulla saat reaaliaikaisen yhteyden kouluttajaan ja muihin kurssilaisiin. Näet ja kuulet kouluttajan ja koulutusmateriaalit sekä harjoitusympäristön. Myös ryhmätyöt onnistuvat etäyhteydellä sujuvasti.

Etäkoulutus -kokemuksia

”Eilinen Ketterä projekti -koulutus etänä oli tosi huippu. Yhteys oli erinomainen ja kouluttaja tosi loistava.” kommentoi eräs koulutukseen osallistuja ja ilmoittautui saman tien toiseenkin etäkoulutukseen.

Pääosa kurssilaisista, joiden luokkakoulutus on vaihtunut etäkoulutukseen, onkin erittäin tyytyväisiä tästä opiskelumahdollisuudesta. Myös suurin osa etäkoulutukseen varautuneesti suhtautuneista osallistujista on kehunut koulutuskokemusta koulutuksen jälkeen.

Nyt onkin hyvä aika kokeilla uudenlaista koulutusmuotoa. Autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissäsi osoitteessa info@tieturi.fi, puhelimitse numerossa 010 432 1001 ja chatissä.

Tunnistat etäkoulutuksemme Remote-merkinnästä.

Katso Remote-koulutuksemme.

Lisätietoa etäkoulutuksista

Tags

Koulutus