Emilia Hämäläinen – Tieturin vahvaa punaista on helppo edustaa

Published 24.10.2022
Reading time approx 2 min

Tieturin sydän ovat Tieturin koulutuksen asiantuntijat sekä kouluttajamme. Tänään esittelyvuorossa on Emilia Hämäläinen, yksi neljästä koulutusmyyjästämme.

Asiakkaiden palaute positiivista

Emilia on ollut tieturilainen jo vuodesta 2015, mutta jo sitä ennen konserni oli hänelle tuttu edellisen työpaikan kautta. ”Olen siis ollut täällä jo seitsemän vuotta, ja aika on mennyt todella nopeasti. Alusta asti työssä on ollut mukavaa, ja yhteishenki ollut vahva.”

Emilia kertoo, että arvostettua brändiä on myös helppo edustaa, sillä asiakkaat arvostavat Tieturin kouluttajia ja laajaa koulutustarjontaa.

”Olen ollut aina ylpeä, että voin edustaa Tieturin vahvaa punaista. Kun keskustelen asiakkaiden kanssa, on selvää, että brändi on arvostettu, ja että meillä on hyvät kouluttajat ja osaaminen. Koulutuksiimme ollaan pääsääntöisesti hyvin tyytyväisiä.”

Työssä oppii koko ajan uutta

Työelämä muuttuu nopeasti, ja sitä myöten osaaminen ja koulutustarpeet. Kaikki tämä muutos näkyy luonnollisesti Tieturin koulutustarjonnassa ja myyjän työssä.

”Paljon on tapahtunut sinä aikana, kun olen työskennellyt täällä. On tullut uusia koulutuksia, ja eri koulutustuotteilla on erilaisia elinkaaria, joten olen päässyt koko ajan oppimaan uutta. Koko toimiala on hyvin kiinnostava”.

Myyntityö on myös kannustavaa, sillä tuloksen näkee nopeasti. Emilian on kuitenkin helppo kertoa, mikä on kaikkein parasta työssä.

”Täällä on hyvin vahva yhteishenki. Ihmiset ovat niin mukavia, että tuntuu melkein, että työkavereista on vuosien varrella tullut lähes kavereita ja perheenjäseniä.”

Vinkkejä hyvistä rikossarjoista

Vapaa-aikanaan Emilia rentoutuu ulkoilemalla ja liikkumalla. Loma-aikoina hän suuntaa kotiseudulle Pohjois-Pohjanmaalle.” Siellä tulee vietettyä lomat, ja se on minulle erityisen tärkeää aikaa.”

Työkaverit tietävät myös, että Emilialta kannattaa kysyä vinkkejä, jos haluaa katsoa kiinnostavan jännitys- tai rikossarjan, kuten vaikka DNA:n tai The Fallin.

Yh­teys Emiliaan

Haluatko apua koulutusasioissa? Emilian tavoitat numerosta 050 463 3805 tai sähköpostitse osoitteesta emilia.hamalainen@tieturi.fi

Katso myös muut tieturilaisten esittelyt.

Tags

Tieturilaiset