Pauliina Lautanen-Nissi on nimitetty Sopranon toimitusjohtajaksi

Published 21.12.2020
Reading time approx 2 min
Sopranon

Soprano Oyj:n toimitusjohtajaksi on tänään nimitetty Pauliina Lautanen-Nissi. Hän on toiminut yhtiön vt. toimitusjohtajana 15.6.2020 alkaen.

Pauliina Lautanen-Nissillä on pitkäaikainen kokemus koulutusyhtiöiden johto-, myynti ja kehitystehtävistä. Hän toimii oman toimensa ohella edelleen myös IT GROUP -liiketoimintasegmentin liiketoimintajohtajana. Pauliina toimi Sopranon hallituksen jäsenenä vuosina 2017–2020.

Sopranon hallituksen puheenjohtaja Satu Mehtälä: ”Pauliinalla on vahva koulutusliiketoiminnan kokemus. Hän osoittanut aiemmissa tehtävissään kykyä kehittää ja nostaa koulutusalan yhtiöitä kannattavaan kasvuun. Hallituksen näkemyksen mukaisesti Pauliina on juuri oikea henkilö kasvuhakuisen koulutusyhtiömme toimitusjohtajaksi. Hänelle on takanaan hallituksen ja henkilöstön vankka tuki.”

Toimitusjohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: ”Suuntaamme vuoteen 2021 entistä vahvemmin etä- ja verkkokoulutuksia tarjoavana koulutustalona. Samalla rakennamme verkossa itseopiskeltavista pätevyyskoulutuksista uutta kasvun kivijalkaa liiketoimintaamme. On innostavaa ottaa tehtävä vastaan tässä kiinnostavassa vaiheessa.”

Soprano Oyj
Hallitus


Lisätietoja:
Soprano Oyj,
Hallituksen puheenjohtaja Satu Mehtälä, 050 539 8590, satu.mehtala@boardman.fi
Toimitusjohtaja Pauliina-Lautanen-Nissi, 050 3516 277, pauliina.lautanen-nissi@soprano.fi


Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals
 


Soprano Group on kasvuhakuinen koulutusyhtiö
. Tarjoamme koulutukset, diplomit, sertifikaatit, ammattitutkinnot ja pätevyydet itseopiskeltuna verkossa ja etä- tai läsnäkoulutuksena. Yhtiön digitaalisten ratkaisuiden avulla opinnot, käytännön projektit, testit sekä kommunikointi opiskelijoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä itsenäisesti verkossa tai etänä.

Palvelemme seitsemässä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Vuonna 2019 koulutuksiimme osallistui 29 111 henkilöä 2 457 organisaatiosta 27 maasta. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi
 | www.soprano.fi
 
Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme: 

Soprano Oyj 
www.soprano.fi 
www.mifacademy.com 
Informator Tieturi Group 
www.informator.se 
www.tieturi.fi 

Management Institute of Finland MIF 
www.mif.fi 
www.infor.fi 
www.jto.fi 
www.fintra.fi

Tags

Tieturi