Tervetuloa Annanpura ja saavutettavuuskoulutukset!

Published 10.8.2018
Reading time approx 1 min

Ilolla ilmoitan, että Tieturin asiakkaat pääsevät jatkossa nauttimaan myös Annanpuran saavutettavuus-asiantuntijoiden osaamisesta. Annanpura on Näkövammaisten liiton omistama sähköisten palvelujen saavutettavuuden kehittämisen, testaamisen ja kouluttamisen asiantuntija. 

Tieturin tavoitteena on varmistaa Suomen vahva IT-osaaminen myös tulevaisuudessa. Verkkopalvelujen saavutettavuus on digitalisoituvassa yhteiskunnassamme tärkeää yhdenvertaisuuden takaamiseksi. Huomioimalla saavutettavuutta ja helppokäyttöisyyttä edistäviä tekijöitä verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia kehitettäessä pystytään tavoittamaan laajempia ja myös kokonaan uusia asiakasryhmiä. Olen siksi todella tyytyväinen, että saamme ICT-koulutusvalikoimaamme myös saavutettavuuskoulutusta. 

Uskon vakaasti, että tulevaisuudessa saavutettavuus on luonteva ja tärkeä osa kaikkia koodauskursseja. Tällä hetkellä kaivataan kuitenkin vielä lisäoppia asiasta, ja siksi tarjoamme saavutettavuuskoulutuksia perusteista aina mobiilisovellusten kehittämiseen. Löydät saavutettavuuskoulutuksemme täältä.

Tervetuloa mukaan Annanpura!

Tags

Koulutus Saavutettavuus