Tervetuloa LabCenter – Tieturi Welcomes LabCenter

Published 20.2.2017
Reading time approx 1 min

LabCenter on sisaryhtiömme Informatorin pitkäaikainen koulutuskumppani, jolla on MVP:eitä kouluttajina ja käytännön harjoituksiin painottuvia koulutuksia. Innostuimme Tieturilla ja totesimme, että nämä kurssit pitää ehdottomasti saada helposti myös suomalaisten ulottuville.

Ensimmäiset LabCenterin ICT infra-koulutukset löytyvät nyt koulutuskalenteristamme. Kaikki kolme ovat Remote-toteutuksia, joten pääset koulutukseen mistä tahansa kunhan sinulla on internetyhteys.

Päätimme valita LabCenteristä parhaat koulutukset tarjolle asiakkaillemme, ja lisäämme niitä koulutuskalenteriimme kevään aikana, joten ole tarkkana!

Mutta aloitetaan meganörttiviikosta

Erityisen innoissamme olemme LabCenterin Mega Geek Weekistä. Se on loistava syy matkata keväiseen Tukholmaan maaliskuun 6.-10. päivä. Mega Geek Week on viisi päivää käytännön tekemistä, aiheina ”building a datacenter on private cloud”, ”identity in the Windows platform” tai “advanced operating system deployment”. Viikko pitää sisällään Microsoft MVP:eiden (MVP = Most Valued Professional) vetämiä labroja, iltaseminaareja, kohtaamisia muiden IT-kehittäjien kanssa. Mahtava paketti – suomennoksena ehkä meganörttiviikko?

Mega Geek Weekin osallistumismaksuun kuuluu muuten kaikki hotelliyöpymiset, ruokailut, ohjelma ja huippulahja! Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tags

Koulutus Tieturi

Blogs related to the subject:

Blog 16.8.2018

Koulutusten yö 23.8. – Opi kaikki haluamasi yhdessä yössä!

Read more