Webinaari: ChatGPT ja suosituimmat tekoälysovellukset

Time: 19.10.2023 13:00
Duration: 35 min

ChatGPT Pro:n ja sen lisäosien tehokas käyttö voi merkittävästi säästää aikaasi ja parantaa tuottavuuttasi, mahdollistaen sinun keskittyä olennaiseen ja delegoida rutiinitehtävät tekoälylle. Lisäksi opit, kuinka ChatGPT auttaa sinua myös kehittämään luovia ideoita ja ratkaisuja.

Tervetuloa webinaariin, jossa opit käyttämään tehokkaasti ChatGPT Pro:ta ja sen lisäosia!

Webinaarin ajankohta: to 19.10.2023 klo 13.00-13.35.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin sisältö

Tässä webinaarissa opastamme, miten voit hyödyntää ChatGPT:n suosituimpia ominaisuuksia ja lisäosia maksimaalisesti. Saat tietää, kuinka voit nopeuttaa verkon selaamista, keskustella PDF-tiedostojen ja YouTube-videoiden kanssa sekä tiivistää niistä informatiivisia tietopaketteja. Lisäksi näytämme, miten voit luoda taulukoita ja diagrammeja tai tai vaikkapa rakentaa Powerpoint-esityksiä.

Olipa taitotasosi aloittelija tai kokenut tekoälyn käyttäjä, webinaari tarjoaa sinulle arvokkaita oivalluksia ja konkreettisia vinkkejä ChatGPT:n hyödyntämiseen!

Webinaarin asiantuntija

Joop Tenhunen on yksi Tieturin tuoteryhmäpäälliköistä ja tekoälykouluttajista. Joop on syventynyt erityisesti siihen, miten tekoäly pystyy auttaamaan ja tehostamaan tietotyöläisen arkea.

Tieturin koulutuksia aiheeseen

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Tekoäly AI ChatGPT