COBIT 2019 – työkalu ITIL®in käyttöönottoon

Time: 09.02.2021 10:00
Duration: 60 minuuttia

COBITin uusin versio COBIT 2019 on työkalu, jonka avulla ITIL®iin perustuva hallintamalli voidaan ottaa käyttöönomalle organisaatiolle räätälöitynä. Kokenut asiantuntija kertoo webinaarissa mitä COBIT 2019:lla oikein tekee ja miten se auttaa ITILissä.

Webinaari on suunnattu palvelunhallinnasta, erityisesti ITIListä ja organisaation hallintamalleista kiinnostuneille sekä kokonaisarkkitehdeille, jotka ovat tekemisissä hallintamallien, kyvykkyyksien, prosessien ja mittareiden kanssa.

Webinaarin sisältö

COBIT 2019:n avulla voit kartoittaa organisaation tarpeita ja luoda ITIL-kyvykkyyksiin perustuvan hallintamallin. COBIT 2019 -kurssilla näin juuri tehdäänkin: osanottajat rakentavat kurssin aikana askel askeleelta omalle organisaatiolleen räätälöidyn hallintamallin, jossa priorisoidaan ITILin kyvykkyyksiä ja tunnistetaan niille sopivia kypsyystasoja, mittareita ja kompetensseja. Tässä webinaarissa kerrotaan mikä tällainen hallintamalli on, mitä sillä tekee sekä miten rakentaa sellainen COBITin avulla.

Webinaari on käytännönläheinen. Siinä ei määritellä sellaisia COBITin termejä kuin governance component, threat landscape, capability measurement, compliance requirement, vaan webinaarin tarkoitus on antaa yksinkertaisten esimerkkien avulla vastaus kysymykseen:

Mitä COBIT 2019:lla oikeasti tekee?”

COBIT webinaarin asiantuntija

Ben Kalland on pitkä linjan palvelunhallinnan asiantuntija, joka on nähnyt IT-alaa eri suunnista yli 30 vuoden ajan. Hänen erikoisosaamistaan ovat ITIL, COBIT, TOGAF sekä muut mallit ja standardit, jotka tuovat lisäarvoa ja laatua palveluihin. Hän pyrkii koulutuksissaan lähestymään vaikeita asioita käytännön esimerkkien avulla.

COBIT-ITIL blogi

Lue aiheeseen liittyvä blogi COBIT 2019 on ITILin vaalikone.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited.

Tieturin koulutuksia aiheeseen:

Tags

COBIT