Office 365 tietoturva

Webinaarissa käsitellään Office 365-ympäristö ja sen tietoturvaan liittyviä asetuksia. Mitä tulisi huomioida siirryttäessä perinteisistä suljetuista sisäverkoista ympäristöihin joissa sekä palvelut että palveluita käyttävät laitteet ovat julkisessa verkossa.

Webinaarin nauhoite

Löydät webinaarin nauhoitettuna täältä https://www.youtube.com/watch?v=AuQaJv4ZwXI&

Webinaarissa käsiteltiin 24.5. kello 10 – 10.45 seuraavia asioita

Olen ottanut käyttöön Office 365-palvelut, mutta pitäisikö minun tehdä vielä muutakin? 
Webinaarissa käsitellään Office 365-ympäristö ja se tietoturvaan liittyvä asetuksia. Mitä tulisi huomioida siirryttäessä perinteisistä suljetuista sisäverkoista ympäristöihin joissa sekä palvelut että palveluita käyttävät laitteet ovat julkisessa verkossa. Vastaus aiemmin esitettyyn kysymykseen on ”Huolehdi myös tietoturvaan liittyvät asetukset kuntoon”. Microsoft vastaan palveluista ja niiden käytettävyydestä, mutta käyttäjäorganisaatio vastaa lopusta.

Webinaarin asiantuntija

Kari Kuosa on toiminut pitkään tietotekniikan konsultoinnin ja koulutuksen tehtävissä. Hän on erikoistunut Microsoft teknologioihin ja niiden käyttöönottoon erilaisissa käyttöskenaarioissa.

Työurallaan Kari on saanut olla mukana teknologian muutoksessa yksittäisistä palvelimista aina nykyisiin pilvipalveluihin asti. Kokemusta uran varrelta on kertynyt suljettujen korkean tietoturvan ratkaisuista aina globaaleihin yritysratkaisuihin asti. Projektien kokoluokat ovat vaihdelleet kymmenistä käyttäjistä aina satoihin tuhansiin käyttäjiin.

Tällä hetkellä Karin teknologiatermistöä hallitsevat avainsanat Office 365, Microsoft Azure Amazon AWS, identiteetinhallinta ja tietoturva.

Katso myös Office 365 -koulutuksemme.

Tags

Pilvipalvelu Office 365