Microsoft Office

Tehosta työtäsi päivittäisten työkalujen hallinnalla

Microsoft Office

Veikö Excel taas aimo osan työpäivästäsi? Eivätkö Word-dokumentit taivu kuten toivoisit? Uudet digitaaliset työvälineet ja niiden tuomat sähköiset työtavat tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia ja ratkaisuja, mutta vain jos niitä osaa käyttää.

Oikein käytettynä Microsoft Office tukee yhteistyötä, mobiiliratkaisuja, yksinkertaista kommunikaatiota, pilviratkaisuja, ja tärkeimpänä, ajan tehostamista kaikkien ylläolevien myötä.

Microsoft Office on huippudiili monipuolisuutensa vuoksi. Mutta ei siinä kaikki! Office 365 päivittyy automaattisesti aina uuteen ohjelmistoon sen ilmestyttyä, ja vieläpä ilman lisämaksuja.

Office on maailman käytetyin pilvipalvelu, ainakin jos käyttäjämääriä uskoo. Tule sinäkin Toimistoon!

Mitä koulutusta tarvitset?

Tieturi tarjoaa sinulle useita koulutuksia, joita vetävät kokeneet kouluttajat. Olemme aina uusimman aallon harjalla ohjelmistojen suhteen, ja kouluttajat pitävät aktiivisesti huolta osaamisestaan.

Valikoimistamme löydät kokonaisia Office 365 -paketteja, mutta myös paljon yksittäisiä koulutuksia, mukaan lukien Excel, Sharepoint, Word, Teams, Powerpoint, PowerBI ja Access. Ja paljon, paljon muuta.

Älä enää hukkaa aikaa – katso koulutukset ja tule oppimaan!

Hae koulutuksista