Microsoft 365 (Office)

Microsoft 365 on laajalti käytetty toimisto-ohjelmistopaketti, joka sisältää useita sovelluksia, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja muita.
Katso koulutukset

Microsoft 365 on laajalti käytetty toimisto-ohjelmistopaketti, joka sisältää useita sovelluksia, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja muita. Se on ollut vallitseva toimisto-ohjelmisto vuosikymmeniä, ja sillä on useita ominaisuuksia ja etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan ja hyödyllisen työkalun monille käyttäjille.  

Tieturi tarjoaa sinulle useita koulutuksia, joita vetävät kokeneet kouluttajat. Valikoimistamme löydät kokonaisia Office 365 -paketteja, mutta myös paljon yksittäisiä koulutuksia, mukaan lukien Excel, Sharepoint, Word, Teams, Powerpoint, PowerBI ja Access. Ja paljon, paljon muuta. 

Tässä on vain muutamia syitä, miksi Microsoft Office on hyvä tuote ja miksi sitä kannattaa käyttää: 

  • Laaja sovellusvalikoima: Microsoft 365:ssä on laaja valikoima sovelluksia, jotka kattavat lähes kaikki toimistotyön tarpeet. Voit luoda ja muokata tekstejä Wordilla, käsitellä laskentataulukoita Excelillä, luoda esityksiä PowerPointilla ja hallinnoida sähköposteja ja kalentereita Outlookilla. Lisäksi Office sisältää muita hyödyllisiä sovelluksia, kuten OneNote-muistiinpanotyökalun, Teams ryhmätyökalun ja Access-tietokantatyökalun. 
  • Yhteensopivuus: Microsoft 365 on laajalti käytössä eri organisaatioissa ja yrityksissä. Se takaa yhteensopivuuden muiden käyttäjien kanssa, mikä helpottaa tiedostojen jakamista ja yhteistyötä. Voit lähettää Word-dokumentteja, Excel-tiedostoja tai PowerPoint-esityksiä muille käyttäjille, ja he voivat avata ja muokata niitä helposti Office-sovelluksillaan. 
  • Monipuoliset ominaisuudet: Microsoft 365 tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan tuottavuutta ja työnlaatua. Sovelluksissa on monipuoliset muotoilu- ja taulukointityökalut, automaattinen oikoluku ja kieliopintarkistus, laaja valikoima malleja ja teemoja, sisäänrakennetut kaaviot ja kaavat, makrot, tietokantatoiminnot ja paljon muuta. Nämä ominaisuudet auttavat sinua tekemään ammattimaisia asiakirjoja, esityksiä ja laskentataulukoita. 
  • Pilvipalvelut ja yhteistyöominaisuudet: Microsoft 365 on integroitu Microsoftin pilvipalveluun, joka tunnettiin aiemmin nimellä Office 365. Tämä tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tallentaa tiedostoja pilveen ja käyttää niitä mistä tahansa laitteesta. Voit myös helposti jakaa tiedostoja muiden kanssa ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa, mikä tehostaa tiimityötä ja parantaa tuottavuutta. 
  • Jatkuva kehitys ja tuki: Microsoft 365:a kehitetään jatkuvasti, ja uusia ominaisuuksia ja parannuksia julkaistaan säännöllisesti. Microsoft tarjoaa myös teknistä tukea Office-käyttäjilleen ja tarjoaa kattavia ohjeita ja opetusmateriaaleja, joiden avulla voit oppia hyödyntämään Office-sovellusten toimintoja täysimääräisesti. 

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Microsoft Teamsin parhaat sovellukset – lisää tehokkuutta työntekoon, osa II

Aika: 21.09.2023 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää