Microsoft Teams

Saa parhaat niksit ja vinkit Microsoft 365:n tiimiyhteistyön keskuksen, Microsoft Teamsin ja SharePointin käyttöön.
Katso koulutukset

Microsoft Teamsin avulla tehostat työskentelyäsi. Teams yhdistää sinut älykkäästi ihmisiin ja tietoihin, joita tarvitset entistä tehokkaammassa yhteistyössä.

Vaikka Teams on helppokäyttöinen sovellus, sen tehokkaan hyödyntämisen oppiminen parantaa työn tuottavuutta ja tehostaa tiimityötä entisestään. Koulutuksemme auttavat sinua oppimaan Teamsin edistyneitä toimintoja, kuten videokokousten hallintaa, tiedostojen jakamista, kanavien käyttöä ja integrointia muiden sovellusten kanssa. 

  • Työkalut yhdessä paikassa: Teams yhdistää useita työkaluja yhteen sovellukseen. Voit esimerkiksi luoda ja jakaa tiedostoja SharePointin kautta, pitää kokouksia Outlookin kalenterin avulla, tehdä yhteistyötä Office-sovellusten kanssa ja paljon muuta. 
  • Tiimityön organisointi: Teams tarjoaa työtiloja ja kanavia, joiden avulla voit järjestää työtä ja projektien hallintaa. Voit jakaa tehtäviä, seurata edistymistä, aikatauluttaa kokouksia ja pitää yhteyttä kollegoihin kaikessa, mikä liittyy tiimin projekteihin. Tämä auttaa pitämään kaikki ajan tasalla ja keskitetyssä paikassa. 
  • Integraatiot muiden sovellusten kanssa: Teams integroituu saumattomasti muiden Microsoftin sovellusten, kuten Outlookin, SharePointin ja OneDriven, kanssa. Lisäksi se tukee laajasti kolmansien osapuolien sovelluksia, kuten Trelloa, Asanaa, Slackia ja monia muita. Näiden integraatioiden avulla voit hyödyntää olemassa olevia työnkulkuja ja tehostaa tuottavuutta. 

Tehosta Teamsin käyttöäsi ja tule mukaan oppimaan kuinka saat parhaan hyödyn Teamsin käytössä.  

Teams-koulutuksemme: 

SharePoint Teamsin yhteiskäytön tueksi 

Jokaisella Teams kanavalla on SharePoint ryhmäsivusto, ja jokaisella SharePoint ryhmäsivustolla on Teams kanava. SharePoint on erinomainen valinta tiedostojen tallentamiseen pilveen ja niiden helppokäyttöisyydelle laajemmalle yleisölle. 
Esimerkiksi voit jakaa uutisia henkilöstölle niin Teams-kanavalle kuin SharePointiinkin.  

SharePoint-koulutuksemme: 

Toteutamme kaikki koulutukset myös asiakaskohtaisena. Ota yhteyttä myyntitiimiimme info@tieturi.fi ja kysy lisää!

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Microsoft Teamsin parhaat sovellukset – lisää tehokkuutta työntekoon, osa II

Aika: 21.09.2023 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää