Projektinhallinta

Paranna liiketoimintaa tehokkaalla projektinhallinnalla

Projektinhallinta

Projektinhallinta on kuin uusi kansalaistaito, sillä lähes kaikki työskentelevät nykyään tavalla tai toisella projektien parissa. Miksi useat projektit kuitenkin epäonnistuvat? Syynä on useimmin projektitaitojen puute. Projektin onnistuminen riippuu ennen kaikkea sen vetäjästä, mutta myös muista siihen osallistuvista.

Projektipäälliköksi päätyy useimmiten oman eritysalansa asiantuntija, joka on saanut vastuulleen työhönsä liittyvän kehitysprojektin. Alaosaamista on huimasti, mutta projektinhallintataitoja ei välttämättä juurikaan. Mikäli työskentelet projektien parissa, tule kehittämään osaamistasi ja varmista onnistuneet projektit.

Millainen projektikoulutus sopii sinulle?

Tarjoamme koulutuksia niin projektipäälliköille kuin projektitiimiläisille, oletpa projektimaailman noviisi tai jo kokenut konkari. Koulutuksissa pääset paneutumaan sekä teoriaan että käytännön tehtäviin ja saat kokeneiden projektiammattilaisten parhaat vinkit.

Projektinhallintakoulutus

Projektipäällikkö, tämä on sinulle!

Nykyajan projektipäällikkönä olet todellinen moniottelija; sinun tulee hallita sekä asioiden (project management) että ihmisten (project leadership) johtaminen. Tunnet sekä perinteiset projektisuunnittelumenetelmät että ketterät (agile) tavat ja pyrit onnistumaan aikataulutuksessa, projektiviestinnässä, vastuuttamisessa, motivoinnissa, seurannassa ja riskienhallinnassa. Lisäksi yhä useampi asiakas tai yhteistyökumppani asettaa omat vaatimuksensa edellyttämällä projektissa mukana olevilta ammattilaisilta kansainvälistä projektisertifikaattia (IPMA C, PRINCE2®, PMP).

Projektikoulutuksissamme voit pureutua niin projektityön perusteisiin kuin vaativimpiinkin projektien viitekehyksiin sertifioitumista ja erilaisia projektityökaluja unohtamatta. Monet isotkin projektit pyöritellään Excelissä, joten siihenkin on runsaasti hyviä koulutuksia.

Erityisesti panostamme koulutuksissamme ihmisten johtamiseen, sillä maailmanlaajuisten projektijärjestöjen (PMI, IPMA) tekemien tutkimusten mukaan suurimmat haasteet projekteissa ovat ihmisten johtaminen sekä ihmisten välinen yhteistyö.

Osallistutko projektityöhön?

Projektityön haasteena voi olla myös ohjausryhmän toiminta tai ryhmän puuttuminen. Tehokas ohjausryhmä parantaa tuottavuutta merkittävästi, mutta usein ohjausryhmän rooli ja vastuut ovat hukassa. Tämän takia löydät meiltä koulutusta myös ohjausryhmätyöskentelyyn.

Katso kaikki projektikoulutukset ja varaa pian omasi!

….
Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS.
PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Hae koulutuksista