Johtaminen

Hyvä johtaja tekee tiimistä tehokkaamman

Johtaminen

Ammattitaitoinen johtaminen on kultaakin kalliimpi taito. Pätevä johtaja saa tiiminsä innostumaan, ylittämään itsensä ja viihtymään töissä. Tutkimusten mukaan hyvän johtajan tiimiläiset pysyvät työssään jopa neljä kertaa todennäköisemmin kuin huonon johtajan. Johtajalla onkin todella keskeinen rooli työviihtyvyyden ja -tuloksen suhteen.

Millainen on hyvä johtaja?

Hyvä johtaja tuo tiimiin tehokkuutta ja tyytyväisyyttä selkeillä vastuualueilla, läpinäkyvyydellä ja luomalla luottamusta jäsenten välille. Tyytyväiset työntekijät ovat inspiroituneita työstään, ja luottamuksen kasvaessa heidän on myös helpompi tuoda esille omia ideoitaan sekä aikaansaannoksiaan. Hyvä johtaja huomioi tiimiläisten persoonallisuuserot hyödyntäen jokaisen vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita tavoitteiden saavuttamiseksi.

Haluatko motivoida tiimisi entistäkin paremmaksi?

Vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä hyvässä johtajuudessa. Siksi painotamme niitä kaikissa johtajuuskoulutuksissamme. Koulutuksissamme saat hyvät eväät tiimiläisten motivointiin ja innostamiseen sekä projektien onnistuneeseen johtamiseen.

Koulutuksemme sopivat sekä suurten että pientien tiimien johtajille, toimittepa ketterästi tai vesiputousmallilla.

Tarvitsetko muuta johtamiskoulutusta? Konsernimme Johtamistaidon opisto tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia koulutuksia!