Markkinoinnin työkalut

Nosta brändisi huipulle

Markkinoinnin työkalut

Markkinoinnilla tehoa myyntiin

Työskenteletkö markkinoinnin parissa? Sitten tiedät varmasti, kuinka haastavaa on saada oma organisaatio ja brändi erottumaan kaikista muista alasi toimijoista. Markkinointi muuttuu jatkuvasti, sillä niin trendit, markkinoinnin työkalut kuin alustatkin päivittyvät kiihtyvällä tahdilla. Yksi markkinoijan kriittisimmistä tehtävistä onkin seurata alaa ja varmistaa, että oma osaaminen on jatkuvasti ajan tasalla.

Opi parhaat markkinointikikat

Googlesta on tullut yritykselle kuin yritykselle yksi tärkeimmistä markkinointikanavista – niin orgaaninen kuin maksettu näkyvyys ovat avainasemassa organisaation ja brändin löydettävyyden kannalta. Meiltä löydät koulutusta sekä Google Adsiin että verkkosivujen optimointiin (SEO). Ja jotta osaat seurata, mitä sivuillasi tapahtuu ja kehittää markkinointiasi sen pohjalta, tarjoamme myös Google Analytics -koulutusta.

Digitaalisten kanavien, etenkin sosiaalisen median, myötä markkinoinnin visuaalisuuden merkitys on kasvanut. Laadukkaat, personoidut kuvat ja brändi-ilmeen mukaiset taitot vahvistavat brändimielikuvaasi ja houkuttelevat asiakkaita perehtymään viestiisi. Visuaalisen puolen tehostamiseksi tarjoamme koulutusta InDesigniin, Photoshopiin ja Illustratoriin.

Kokeneet kouluttajamme opettavat sinua hallitsemaan oleellisimmat markkinoinnin työkalut ja soveltamaan niitä omaan työhösi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hae koulutuksista