Blogit

Scrum

Scrum IT:n ulkopuolella – Voisinko minäkin käyttää Scrumia?

Scrum on toimialariippumaton kevyt viitekehys, jonka käyttö on laajentunut ohjelmistokehityksestä mm. elektroniikkasuunnitteluun, mekaniikkasuunnitteluun, autoteollisuuteen, markkinointiin, terveydenhoitoon, opetukseen, myyntiin ja yleisjohtamiseen. Sen suosio on kasvanut voimakkaasti jo kohta 20 vuotta eikä loppua ole näköpiirissä.  Scrumin kaltaista kevyttä viitekehystä voi tietenkin käyttää minkä tahansa työn ohjaamiseen, mutta enemmänkin on kysymys siitä, missä …

Google avajaiset

Tieturi valittiin Google Digital Garagen koulutuskumppaniksi

Soprano konserniin kuuluva Tieturi on valittu Googlen koulutuskumppaniksi Suomessa. Googlen tavoitteena on kouluttaa Suomessa 10 000 uutta digimarkkinoinnin osaajaa vuoden 2020 loppuun mennessä. Syyskuun alussa käynnistyvät koulutukset tapahtuvat verkossa ja tänään 4.9.2019 avatussa Google Digital Garage -koulutustilassa Helsingin keskustassa. Tieturi on Pohjoismaiden johtava ICT-kouluttaja, jolla oli viime vuonna 19 900 koulutettavaa.  Toimitusjohtaja Arto …

Scrum-roolien oikeudet

Miten Scrum-roolien oikeudet muuttuivat vuoden 2018 lopulla vahvistettujen Certified Scrum Master-valmennusten oppimusvaatimusten jälkeen? Lue blogista!

Microsoft – sopimusmallien monet kasvot tuottavat hämmennystä

Microsoft on toimijana siitä haastava, että heiltä sopimusvaihtoehtoja löytyy useaan lähtöön. Lue blogista lisää siitä, miten selviydyt sopimusviidakosta!

Reaaliaikainen 3D-grafiikka – tulevaisuuden suunnannäyttäjä

Virtuaalinen todellisuus on lisännyt tarvetta 3D-grafiikalle. Lue lisää 3D-grafiikan vaatimuksista ja tarpeista

Microsoft 365 – mitä ihmettä?

Microsoft Office 365 on ollut Microsoftille uusi menestystuote, joka on saavuttanut merkittävän aseman markkinoilla. Mikä sitten on Microsoft 365?

Hanna Strengin kaksi viikkoa Tieturilla

Hanna Streng tuli töihin Tieturille kahdeksi viikoksi, ja sai vastineeksi Scrum-koulutuksen! Lue Hannan kokemus Tieturilla blogista.

Jira ja Confluence – onnistuneeseen digitalisointiin

Jira ja Confluence käyvät useisiin tarkoituksiin. Lue lisää näiden Atlassianin vuonna 2002 kehittämien tuotteiden matkasta nykypäivään!

Miksi opiskella IT-infrastruktuuria?

IT-infrastruktuuri – miksi opiskelisit sitä? Lue blogista IT-infraopiskelijan kokemuksia ja näkemyksiä alasta ja sen tulevaisuudesta!