Sparraava koulutuskumppani – kohti tehokkaampaa osaamista

Osaamisenne kehittymisen ja organisaationne kasvun tukena.

Asiantuntijatyössä sekä ammattitaitoa vaativissa organisaatioissa on ensiarvoisen tärkeää huolehtia ihmisten osaamista. Osaamisen kehittäminen, sopivien koulutusratkaisujen tarjoaminen ja kilpailukyvyn varmistaminen ovat keskeisiä tekijöitä menestyksen saavuttamiseksi.

Tieturista saat organisaatiollesi luotettavan ja puolueettoman kumppanin, jonka pitkäaikaista koulutuskokemusta voit hyödyntää saadaksesi parhaat käytännöt ja luotettavan sparraajan juuri sinulle tärkeiden koulutustarpeiden kartoittamiseksi. Tarjoamme monipuolisia palveluita ja ratkaisuja, jotka auttavat sinua löytämään ja kehittämään oikeaa osaamista niin toimintatavoissa kuin käytetyissä teknologioissa.

Tieturin asiantuntijat sparraajina

Asiantuntevat koulutusmyyjämme auttavat sinua tunnistamaan ja kartoittamaan organisaatiosi osaamisvajeet sekä koulutustarpeet. Yhdessä kouluttajiemme kanssa saat meiltä hyödyksesi parhaat käytännöt ja kokemukset niin koulutustarpeiden kartoituksiin kuin koulutuksiin ja tiimien sparraukseen. Tarvittaessa voimme ottaa vastuullemme organisaatiosi osaamisen kehittämisen kokonaisvaltaisesti – tarpeiden kartoituksesta ja parhaiden kouluttajien löytämisestä koulutusten ja koulutuspolkujen läpivientiin asti.

Osaavat kouluttajamme tuovat yrityksesi koulutuksiin laaja-alaista osaamista ja mahdollisuuden sparrailla jo koulutuksen aikana osallistujien esiin nostamista aiheista samalla kun osallistujat voivat jakaa omia kokemuksiaan sekä oppia myös toisiltaan. Kouluttajamme voivat tarvittaessa myös sparrata tiimejä ja ryhmiä koulutusten jälkeen, jotta osallistujien saamat uudet taidot todella tulevat parhaalla tavalla organisaation käyttöön.

Strategista kumppanuutta

Tieturin tavoitteena on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidensa kanssa, jotka perustuvat aitoon ymmärrykseen organisaatiosi tarpeista ja tavoitteista. Haluamme olla luotettava kumppani, joka auttaa sinua kehittämään osaamista ja saavuttamaan liiketoimintatavoitteita pitkällä aikavälillä. Pitkäaikainen kumppanuus mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja mahdollisuuden seurata henkilöstön kehitystä pitkällä aikavälillä. Tämä mahdollistaa taitojen kartoittamisen juuri niillä osa-alueilla, mitkä mahdollistavat pitkän aikavälin tulosten saavuttamisen.

Ota yhteyttä Tieturin kokeneisiin koulutusammattilaisiin, autamme mielellämme!
info@tieturi.fi, p. 010 432 1001

Jyrki Tukia, p. 050 544 6418
Kristiina Tala, p. 050 590 0811
Marita Heinström-Salo, p. 050 518 1108
Pauli Roine, p. 040 525 9988
Teemu Ahonen, p. 050 554 5400

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tieturi.fi

Asiakaskohtaiset koulutukset

Keskitä koulutushankinnat Tieturille – saat selvää säästöä ja kumppanin, johon voit luottaa. Tuemme organisaatiosi tarpeita ja tavoitteita tarjoamalla asiakaskohtaiset koulutukset ja sparraukset juuri teidän tarpeidenne mukaan.

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Hyvät asiakaskokemukset, tyytyväiset asiakkaat ja pitkä yhteistyö ovat meille kunnia-asioita. Tutustu pitkäaikaisten asiakkaidemme kokemuksiin toteuttamistamme koulutuksista ja yhteistyömme hyödyistä.