Tieturi – sertifioitu ja luotettava kumppani

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja olla vastuullinen sekä luotettava kumppani. Siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja hoidamme yritysvastuumme kunnialla. Olemmekin lukuisten sertifikaattien arvoinen, luotettava koulutuskumppani.

ISO 9001 sertifikaatti

Kiwa Inspecta on myöntänyt meille ISO 9001 -sertifikaatin, joka on luotettava todistus siitä, että toimimme asiakaslähtöisesti ja kehitämme laatuamme järjestelmällisesti jatkuvan parantamisen periaatteella.

Saamamme Suomen Vahvimmat –sertifikaatti osoittaa, että luottoluokituksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luokkaan ja yhteistyö kanssamme on turvallista.

Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että olemme rehti toimija eli hoidamme asiat avoimesti ja lakisääteiset velvoitteemme ovat aina ajan tasalla.

Olemme hyvän AA-luottoluokituksen arvoisia. Se tarkoittaa, että toimintamme, taustamme ja taloutemme ovat hyvällä tolalla ja toimintamme jatkuvuuteen voi luottaa.  

Meille myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki todistaa, että koulutuspalvelumme ovat Suomessa tuotettuja, laadukkaita palveluita.