Tietoturva

Varmista tietoturva ja ehkäise uhat

Tietoturva

Tietoturva on osa organisaatioiden kokonaisturvallisuutta ja riskienhallintaa. Sen merkitys korostuu digitalisoituvassa maailmassa entisestään. Pilvipohjaisten ratkaisujen sekä digitaalisen viestinnän myötä lähes jokaisessa yrityksessä on syytä panostaa tietoturvaan, ja myös lainsäädäntö muuttuu digitalisoitumisen mukana – GDPR ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Digitalisaation myötä voisi sanoa, että kaikki yritykset ovat softataloja, joten tietoturva on otettava huomioon jo ohjelmistoja tehdessä. Valikoimissamme onkin Secure Coding -koulutuksia, joissa opit tietoturvallisen koodauksen eri kielillä ja ympäristöissä.

Koulutusta tietoturvan johtamiseen ja tekniseen toteutukseen

Löydät valikoimistamme koulutukset niin tietoturvapolitiikan hallintaan kuin tekniseen toteuttamiseen. Koulutukset kattavat kaikki tietoturvan osat, ja valikoimistamme löytyy varmasti sopiva tietoturvakoulutus niin tietoturvan suunnittelun johtajalle kuin sen teknisestä toteutuksesta vastaavalle henkilöllekin.

Löydä itsellesi sopiva koulutus

Yleisenä esittelynä aiheeseen kaikille toimii hyvin yksipäiväinen Tietosuojan perusteita. Se on suunniteltu peruskurssiksi henkilöille, jotka joutuvat tekemisiin henkilötietojen kanssa ja osallistuvat projekteihin tai hankkeisiin joihin liittyy henkilötietoja.

Yritysjohdon tarpeisiin olemme suunnitelleet kolmen tunnin tiiviin tietoiskun Tietosuojaa yritysjohdolle, josta saat työkaluja varmistua organisaatiosi kyvystä varmistua riittävän tehokkaasta toiminnasta tietovuotoja vastaan.

Tietoturvasta vastaaville sopii Tietoturvatyön johtaminen -koulutuksemme, jossa annetaan valmiudet johtaa tehokkaast tietoturvatyötä ja käydään läpi tietoturvan johtamisen prosessi kansainvälisten standardien esittämässä muodossa.

Tietoturvallisuuden hallinta -koulutus puolestaan sopii sinulle, jonka vastuulla on organisaatiosi osalta kokonaiskuva tietoturvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä ja siihen vaikuttivien keskeisimpien teknisen tietoturvan tekijöiden tunnistaminen.

Syvemmälle tietoturvan tekniseen puoleen pureudutaan kolmessa koulutuksessa:

Hae koulutuksista