Tietoturva

Varmista tietoturva ja ehkäise uhat

Tietoturva

Tietoturva on osa organisaatioiden kokonaisturvallisuutta ja riskienhallintaa. Sen merkitys korostuu digitalisoituvassa maailmassa entisestään. Pilvipohjaisten ratkaisujen sekä digitaalisen viestinnän myötä lähes jokaisessa yrityksessä on syytä panostaa tietoturvaan, ja myös lainsäädäntö muuttuu digitalisoitumisen mukana – GDPR ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Digitalisaation myötä voisi sanoa, että kaikki yritykset ovat softataloja, joten tietoturva on otettava huomioon jo ohjelmistoja tehdessä. Valikoimissamme onkin Secure Coding -koulutuksia, joissa opit tietoturvallisen koodauksen eri kielillä ja ympäristöissä.

Koulutusta tietoturvan johtamiseen ja tekniseen toteutukseen

Löydät valikoimistamme koulutukset niin tietoturvapolitiikan hallintaan kuin tekniseen toteuttamiseen. Koulutukset kattavat kaikki tietoturvan osat, ja valikoimistamme löytyy varmasti sopiva tietoturvakoulutus niin tietoturvan suunnittelun johtajalle kuin sen teknisestä toteutuksesta vastaavalle henkilöllekin.

Töölönlahden kampuksella toteutettavien luokkakoulutusten lisäksi voit osallistua etäyhteydellä ruotsalaisen tytäryhtiömme Informatorin ruotsinkielisiin tietoturvakoulutuksiin. Etäkoulutukset tunnistat R-kirjaimesta paikkakunnan nimen vieressä.

Hae koulutuksista