Webinaari: Generatiivinen tekoäly sisällöntuotannossa ja liiketoiminnassa

Aika: 27.08.2024 10:00
Kesto: 45 min

Ilmoittaudu

Osallistu webinaariimme ja tutustu, kuinka generatiivinen tekoäly tehostaa sisällöntuotantoa ja mitä olennaista sen hyödyntämisessä on huomioitava liiketoiminnan eri osa-alueissa.

Mitä tehtäviä tekoäly osaa hoitaa sisällöntuotannossa jatkossa itsenäisesti, mitä tekoälyn avustamana ja mitä voidaan siirtää täysin tekoälylle? Mitä tulee ottaa huomioon tekoälyn käyttöönotossa ja integroinnissa organisaatiossa?

Webinaarissa kuulet, miten generatiivinen tekoäly on kehittynyt ja miten eri AI-työkalut osaavat auttaa esimerkiksi sisällöntuotannossa, kampanjasuunnittelussa ja asiakaspalvelussa. Käsittelemme myös valmiuksien kehittämistä tekoälyn käyttöön, siihen liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita sekä pelkojen hallintaa.
Tässä webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita:

  • Tekoälyn rooli sisällöntuotannossa ja markkinoinnissa
  • Generatiivisen tekoälyn käyttökohteet – mitä se osaa nyt (ja tulevaisuudessa)?
  • Tekoälyn käyttöönoton valmiudet, mahdollisuudet, haasteet ja pelkojen hallinta organisaatiossa

Webinaarin ajankohta: 27.8.2024 klo 10.00-10.45. Webinaari on maksuton.

Webinaarin asiantuntija

Asiantuntijana AI-spesialisti Anttu Koistinen. Hän on markkinoinnin ammattilainen, AI-spesialisti sekä valmentaja, jonka erityisosaamista ovat AI-kuvatyökalut, AI-tekstityökalut sekä AI:n hyödyntäminen liiketoiminnassa. Anttu hyödyntää moninaisia AI-työkaluja päivittäin esimerkiksi ammattikuvaus- ja markkinointityönsä tehostamisessa. Hän tuntee hyvin useita sisällöntuottamiseen kehitettyjä AI-työkaluja. Lisäksi Anttu on itse kehittänyt laadukkaiden myynti- ja markkinointimateriaalien luomiseen suunniteltua AI-sovellusta, jonka päätavoitteena on tehdä tekoälyn käyttämisestä helppoa kenelle tahansa. 

Tu­tus­tu Tie­tu­rin te­ko­ä­ly­kou­lu­tuk­siin

Asiasanat:

Generative AI Tekoäly Generatiivinen tekoäly