Microsoft Power BI

Hallitse Microsoft Power BI -raportointityökalun parhaimmat ominaisuudet.
Katso koulutukset

Microsoft Power BI liiketoiminta-analytiikan raportointityökalun avulla yhdistät dataa eri tietolähteistä, luot yhtenäisiä, reaaliaikaisesti päivittyviä näkymiä ja jaat ne ymmärrettävässä muodossa liiketoiminnan parantamiseksi ja tehokkaamman päätöksenteon tueksi. Power BI:n avulla voit luoda myös mukautettuja ratkaisuja ja yhdistää siihen muita työkaluja ja tietolähteitä. Se myös integroituu saumattomasti muiden Microsoftin tuotteiden, kuten Excelin ja Azure-pilvipalveluiden kanssa. 

Tieturin koulutukset tarjoavat mahdollisuuden oppia Microsoft Power BI -työkalun perusteet ja sen edistyneemmät ominaisuudet, jotka vahvistavat taitojasi näiden toimintojen optimaalisessa hyödyntämisessä. Valikoimastamme löydät myös Microsoftin virallisia, sertifiointiin valmentavia koulutuksia edistyneimmille käyttäjille.  

Microsoft Power BI -perusteet perehdyttää sinut Microsoft Power BI -raportoinnin mahdollisuuksiin. Power BI -raportointityökalu tehokäyttöön on tarkoitettu raportoinnin ja BI-ammattilaisille, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja uudelle tasolle. Koulutus on suunnattu erityisesti heille, joiden työhön kuuluu raportointiprosessien kehittäminen, automatisointi ja modernisointi sekä datan hyödyntäminen.  

Power BI ja tiedolla johtamisen perusteet -koulutus antaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen siitä, kuinka raportointikokonaisuus rakennetaan ja miten sitä hyödynnetään erityisesti tiedolla johtamisen näkökulmasta. Koulutus on tarkoitettu mm. controllereille, kehityshenkilöille sekä vastaaville asiantuntijoille, joiden tehtävänä on kehittää organisaatiossa tiedolla johtamista.  

PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst -koulutus on suunniteltu data- ja BI-asiantuntijoille, jotka haluavat oppia tekemään data-analyysejä Power BI:n avulla sekä parhaita käytäntöjä ja erilaisia menetelmiä mm. Power BI:n mallintamiseen ja analysointiin liiketoiminnan ja teknisten vaatimusten näkökulmasta. Koulutus soveltuu myös henkilöille, jotka tekevät ja kehittävät dataa visualisoivia raportteja eri tietolähteistä (pilvialustat, on-premises). Koulutus valmistaa sertifiointitestiin PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst 

DP-500: Designing and Implementing Enterprise-Scale Analytics Solutions Using Microsoft Azure and Microsoft Power BI -koulutuksessa käsitellään data-analytiikan kehittyneempiä käytäntöjä ja menetelmiä sekä opitaan toteuttamaan ja hallitsemaan yritystason data-analytiikkaratkaisujen suunnittelua, luontia ja käyttöönottoa. Koulutus valmistaa sertifiointitestiin DP-500

Myös Azuren  kattavat data- ja analytiikkapalvelut integroituvat saumattomasti muiden Microsoftin tuotteiden kanssa. Azure Data Platform on Microsoftin monipuolinen ja tietoturvallinen pilvialusta, joka tarjoaa kattavan kokoelman toimintoja ja palveluita analytiikkaratkaisujen rakentamisessa. 

Azure Data Platform käytännössä -koulutus tarjoaa yleiskatsauksen Azuren Data Platformiin. Koulutuksessa käydään läpi, mihin Azure Data Platformia voi hyödyntää ja tehdään käytännön harjoituksia. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet aloittaa kehitys Azure Data Platformissa.  

Azure Synapse Analytics -koulutuksessa opit varastoimaan ja analysoimaan dataa Azure Synapse Analytics:n avulla, erityisesti käytännön harjoitusten kautta. Koulutuksen jälkeen tunnet ja osaat hyödyntää Azure Synapse Analytics:ä tietovarastoinnissa ja datan analysoinnissa.

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Microsoft Teamsin parhaat sovellukset – lisää tehokkuutta työntekoon, osa II

Aika: 21.09.2023 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää