Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint selkeyttää esityksesi.
Katso koulutukset

Microsoft PowerPoint selkeyttää esityksesi. Esitysgrafiikkaohjelma tarjoaa rajattomasti erilaisia mahdollisuuksia visuaalisiin dioihin, joihin voit liittää kuvia, kaavioita, videoita ja paljon muuta! Tervetuloa oppimaan PowerPointin salat! 

PowerPointilla on useita etuja, ja sen avulla voit luoda vaikuttavia esityksiä. 
 

  • Monipuolisuus: Powerpointin avulla voit luoda erilaisia esityksiä, kuten yritysesityksiä, koulutusmateriaaleja tai henkilökohtaisia projekteja. Pääset virkistämään muistiasi PowerPoint intensiivikurssin avulla ja sen jälkeen luomaan entistä hienostuneempia esityksiä käytyäsi PowerPoint-jatkokurssin. 
  • Integroituvuus: PowerPoint on yhteensopiva muiden Microsoft Office -tuotteiden, kuten Wordin ja Excelin kanssa, mikä mahdollistaa tietojen ja tiedostojen helpon jakamisen ja yhdistämisen. 
  • Yhteistyömahdollisuudet: PowerPoint mahdollistaa reaaliaikaisen yhteistyön, jolloin useampi käyttäjä voi työskennellä samassa tiedostossa yhtä aikaa. 

PowerPoint-taitojen hallitseminen on arvokas taito. Koulutuksen avulla opit hyödyntämään ohjelmaa kokonaisuudessaan ja parantaa tehokkuuttasi. Koulutuksessa opit myös, miten voit tehdä esityksistäsi ammattimaisempia ja tehokkaampia. PowerPointissa on monia edistyneitä ominaisuuksia, kuten mukautetut animaatiot, älykkäät taustat ja vuorovaikutteiset elementit, jotka voivat tehdä esityksistäsi dynaamisempia ja kiinnostavampia.

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Microsoft Teamsin parhaat sovellukset – lisää tehokkuutta työntekoon, osa II

Aika: 21.09.2023 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää