Webinaari: Mitä testata, kun tekoäly on vallannut kaiken?

Time: 13.03.2024 10:00
Duration: 45 min

Muotivillitys, työkalu muiden joukossa vai jotain, joka voi muuttaa testausta ammattina radikaalisti? Mitä ikinä se onkaan, on vaikea sivuuttaa tekoälyn meihin kaikkiin kohdistama vaikutus. Se on vanginnut kaikkien mielikuvituksen ja aistit ja se on matkalla johonkin huikeaan, tai kauheaan.

Tässä webinaarissa käymme läpi mitä tekoälyllä varustettu testaaja kykenee tekemään nyt ja tulevaisuudessa. Käytännönläheinen demo luo perustan keskustelulle testauksen sisimmästä, tekoälyn potentiaalista testauksessa ja siitä mitä testaamiselle ammattina ja meille testaajille käy, kun tekoäly on vallannut kaiken.

Webinaarin lopuksi julkistamme Vuoden testaaja 2023 -äänestyksen tuloksen. Vuoden testaaja on Tieturin ja TestausOSYn vuosittain jakama testauksen tunnustuspalkinto.

Webinaarin ajankohta: keskiviikko 13.3.2024 klo 10.00-10.45. Webinaari on maksuton.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Webinaarin asiantuntija

Sami Söderblom on yksi Suomen johtavia asiantuntijoita tutkivassa testauksessa. Hänellä on pitkä kokemus testauksen ja laadunhallinnan toteuttamisesta ja johtamisesta, ja hän on johtanut jopa 50 hengen tiimejä yli 15 vuoden ajan. Samilla on yli 20 vuoden kokemus monilta eri aloilta, kuten televiestinnästä ja pankkitoiminnasta. Sami on Vuoden testaaja 2022.

Li­sää tes­taus­osaa­mis­ta­si kou­lu­tuk­sel­la

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Tekoäly Vuoden Testaaja Testaus